Solen er på vej frem

24. februar 2008

.. og det er den her også, til sidst får de små grønne skud nok skubbet al det visne af. Åh jeg glæder mig til det hele grønnes.

foraar.jpg

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Valdemarsro.dk 24. februar 2008 at 21:16

    der er allerede lidt forår i luften… Uhmmmm, jeg glæder mig til lange grillaftener.

  • Reply Catarina 25. februar 2008 at 06:10

    Valdemarsro.dk

    Så kan vi glædes sammen, um det bliver godt 😛

  • Skriv gerne en kommentar