Solen er på vej frem

24. februar 2008

.. og det er den her også, til sidst får de små grønne skud nok skubbet al det visne af. Åh jeg glæder mig til det hele grønnes.

foraar.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Valdemarsro.dk 24. februar 2008 at 21:16

    der er allerede lidt forår i luften… Uhmmmm, jeg glæder mig til lange grillaftener.

  • Reply Catarina 25. februar 2008 at 06:10

    Valdemarsro.dk

    Så kan vi glædes sammen, um det bliver godt 😛

  • Skriv en kommentar