Menu
Familieliv

Ren bil

Så blev den skinnende fin igen, bilen. Det var faktisk en god ide, det der med at få bilen vaskede, for i morgen skal den til serviceeftersyn, den fylder 1 år d. 8. marts.

bil.jpg

Det må egentlig også være sjovere for mekanikerne, at stikke fingrene i en ren bil i stedet for en snasket fedtet bil, eller det ville det hvis det var mig der var mekaniker. 😛

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Helle K.
  24. februar 2008 at 13:36

  Måske er du damp-voksen 😉 Du flittige kvinde.

  Reply
 • Catarina
  24. februar 2008 at 13:43

  Helle K.

  Nop det tror jeg ikke – selvom du ikke er den første der siger det,det er lidt et tilnavn jeg har fået ude på jobbet 😆

  Reply
 • Trusru
  24. februar 2008 at 15:13

  Hmm, kan du ikke lige snuppe min også.. Tror vi skrev 2006 sidste gang den blev vasket.. *griner*

  Det er sikkert sjovere for mekanikeren at rode med en ren bil, den bliver så sjældent mere ren af at de roder..

  Reply
 • Louise
  24. februar 2008 at 15:47

  jeg har også lige vasket vores bil – jeg kører i den til daglig. Vores bil er også sort – sidst jeg vaskede kom der så mange helligedage, at jeg ikke kunne være bekendt at køre i den på arbejde, jeg kører 84 km om dagen alt i alt, så jeg måtte vaske den om igen. I dag tror jeg, at det er lykkes mig at slippe uden om helligdagene 😉

  Reply
 • Catarina
  24. februar 2008 at 16:37

  Trusru
  Hmmm 2006 det kan vel siges at være lidt siden 😆 Jeg synes det er ok at vaske min egen bil men jeg vasker aldrig mandens, det må han selv klarer 😉


  Louise
  Jeg vasker den aldrig i hånden (burde måske nok) men kører ”gladelig” i vaskehal og betaler en 50’er. Så man kan vel sige…jeg springer over hvor gærdet er lavest 😆

  Reply
 • Pia
  24. februar 2008 at 18:44

  Og mig, en renvasket bil ér bare rarere at sætte sig i, siger jeg der har ladet stå til indtil manden ikke længere ku holde det ud:( Dårlig stil at ha, jeg ved det godt.

  Reply
 • Catarina
  25. februar 2008 at 06:25

  Pia
  Den stil må du lave om på når du får den nye bil ikk’ 😆

  Reply
 • anjoe
  26. februar 2008 at 13:07

  Mindes den helt store bilvask, hvor alt blev håndpudset ud- og indvendigt. OG tre timer senere skulle bonden, hvis mark støder op til vores grund, sprede gylle, og det arbejde skete uvarslet og blev ikke udført på den jordnære måde. Så ikke bare var mit arbejde spildt, bilen (hvid) blev grøn på tre sider samt tag; godt at vi havde valgt en lignende farve til garage samt hegn, for disse fik en overhaling også. Og vi taler om en afstand på mere end tyve meter, og træer plus buske står i skellet. Sikke en øv-dag ;-(

  Reply
 • Catarina
  26. februar 2008 at 16:16

  Anjoe
  Velkommen her til 😉
  Sikke en historie, hold da op jeg var blevet tosset 👿 Jeg troede faktisk de skulle give besked og så må jeg indrømme… jeg troede ikke det kunne svine på lang afstand 🙁

  Reply
 • anjoe
  27. februar 2008 at 15:33

  Der skal ikke gives meddelelse, men nogle gør det heldigvis… Megen gyllespredning sker sådan helt ned til jorden, så at det “kun” er lugten, man bliver grøn i hovedet af 😉 men der benyttes nogle gange en djævelsk type. Min beretning ligger nok 5 år tilbage, og en gentagelse er ikke sket, men hviisss så kan jeg garantere dig, at jeg ikke tier, nyvasket bil eller ej *LOL*

  Reply
 • Catarina
  27. februar 2008 at 19:33

  Anjoe
  Det er da rart at der er nogen som gider dive besked, tænker her på vasketøj 😐

  Jeg håber heller ikke det sker for dig igen 😉

  Reply

Skriv en kommentar