Skinnende ren, ude og inde

18. april 2009

Rene biler

Begge biler er nu blevet rengjort både udvendig, og i særdeleshed indvendig. Det er som om at bilen kører meget bedre efter sådan en omgang. Søren har været rigtig flittig.

Wrooomm wrooomm. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Heidi 18. april 2009 at 16:56

  Dét kender jeg godt. Det er som at få en ny bil igen, og den kører virkeligt bedre når den er helt rengjort. Mærkeligt. ;o)

 • Reply Søren (Kbh) 18. april 2009 at 17:49

  Wrooomm selv, ha-ha;)
  http://www.dsb.dk/Om-DSB/DSB-i-medierne/Harry/?video=7106

 • Reply Catarina 18. april 2009 at 19:01

  Heidi
  Jeg tror at bilerne har sjæl og når man så har kælet for dem, opføre de sig eksemplarisk, eller noget 😆


  Søren (Kbh)
  Det er som at se mig. 😎

 • Reply Madame 19. april 2009 at 07:16

  Åh bare det var her, dytten var rengjort ude og inde – ja, de kører meget bedre, når de er rene :O)

 • Reply Catarina 19. april 2009 at 07:54

  Madame
  Det er rart når det er gjort, så behøver man ikke lige kaste sig over dem sådan lige med det samme. 🙂

 • Reply Pia 19. april 2009 at 10:05

  Min bil går jo under at være “VORES” når purken taler, hahahaha, heldigvis kan jeg som oftest så også glæde mig over en meget ren bil når den afleveres her, og det ér bare bedre at køre i rene biler:o)

 • Reply Catarina 19. april 2009 at 10:44

  Pia
  Hold da kæft hvor har du en dejlig dreng – jeg tor skisme da ikke der er mange der har oplevet at få en ren bil igen efter en af ungerne har lånt den. Jeg har faktisk aldrig hørt om det før. David er nu en ener. 🙂

 • Leave a Reply