Menu
Skallebølle 2004-2021

Badeanstalt

Badeanstalt for solsort

Zinkfadet som står på terrassen, var egentlig beregnet til at et par blomsterhoveder skulle sejle rundt deri sammen med et par flydelys. Men efter jeg har fyldt vand i, og endnu ikke har fået nogle blomsterhoveder, er fuglene begyndt at bruger det som badeanstalt og drikketrug. Det ser ud som om de har det herligt og jeg tror jeg finder på noget andet til mine blomsterhoveder, for at jage fuglene væk, for et par smukke blomster og et par lys, det vil jeg nu ikke.

Drikketrug for en lille fugl

Drikketrug for en lille fugl

Det ser ud som om det er lidt svært for de små fugle at drikke, uden nærmest at skulle stå på hovedet, måske jeg skulle sørge for, at der er rigelgt med van i fadet fremover.

Billederne er en smule ”mælkehvide”, det er fordi de er taget igennem vinduet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • henriette
  18. april 2009 at 11:52

  Catarina.. det må du bare lade dem bruge resten af sommeren. Jeg er så glad for fugle og at se dem pjaske rundt er en sand underholder. 🙂 Jeg kan desværre ikke have et fuglebad på min altan, men jeg har da et fuglehus på væggen.

  Musvitterne skal bare lige finde ud af, at det er deres.

  Reply
 • Catarina
  18. april 2009 at 16:26

  Henriette
  Jeg lader dem også have deres badekar for sommeren. I 2007 brugte de det øverste af vores grill.

  https://www.catarina.dk/2007/05/21/grill-fuglebad/

  Musvitterne skal nok finde ud af det på et tidspunkt. 🙂

  Reply
 • Hege
  18. april 2009 at 19:40

  Kan man ikke kombinere det? Flytelysene brenner vel ikke på dagtid, og om kvelden bader ikke fuglene. Jeg ser for meg små fugler og flytende blomster, – så får de nesten sitt eget spa.

  Reply
 • Catarina
  19. april 2009 at 07:53

  Hege
  Det er da sådan den skal skæreres. Jeg skal huske at fjerne lysne om aftenen så der er plads til fuglene om morgenen. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar