Badeanstalt

18. april 2009

Badeanstalt for solsort

Zinkfadet som står på terrassen, var egentlig beregnet til at et par blomsterhoveder skulle sejle rundt deri sammen med et par flydelys. Men efter jeg har fyldt vand i, og endnu ikke har fået nogle blomsterhoveder, er fuglene begyndt at bruger det som badeanstalt og drikketrug. Det ser ud som om de har det herligt og jeg tror jeg finder på noget andet til mine blomsterhoveder, for at jage fuglene væk, for et par smukke blomster og et par lys, det vil jeg nu ikke.

Drikketrug for en lille fugl

Drikketrug for en lille fugl

Det ser ud som om det er lidt svært for de små fugle at drikke, uden nærmest at skulle stå på hovedet, måske jeg skulle sørge for, at der er rigelgt med van i fadet fremover.

Billederne er en smule ”mælkehvide”, det er fordi de er taget igennem vinduet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply henriette 18. april 2009 at 11:52

  Catarina.. det må du bare lade dem bruge resten af sommeren. Jeg er så glad for fugle og at se dem pjaske rundt er en sand underholder. 🙂 Jeg kan desværre ikke have et fuglebad på min altan, men jeg har da et fuglehus på væggen.

  Musvitterne skal bare lige finde ud af, at det er deres.

 • Reply Catarina 18. april 2009 at 16:26

  Henriette
  Jeg lader dem også have deres badekar for sommeren. I 2007 brugte de det øverste af vores grill.

  https://www.catarina.dk/2007/05/21/grill-fuglebad/

  Musvitterne skal nok finde ud af det på et tidspunkt. 🙂

 • Reply Hege 18. april 2009 at 19:40

  Kan man ikke kombinere det? Flytelysene brenner vel ikke på dagtid, og om kvelden bader ikke fuglene. Jeg ser for meg små fugler og flytende blomster, – så får de nesten sitt eget spa.

 • Reply Catarina 19. april 2009 at 07:53

  Hege
  Det er da sådan den skal skæreres. Jeg skal huske at fjerne lysne om aftenen så der er plads til fuglene om morgenen. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar