Menu
Familieliv

Fødselsdag ved vandet

Det hat været en dejlig dejlig lang weeekend. Vi har nusseri rundt herhjemme og fået lavet lidt i haven og ordnet lidt herinde. Ikke noget specielt, men bare noget af alt det som altid bliver rykket til weekenden. Denne vedkend var så lige en dag længere og det kunne mærkes.

I går søndag, var vi inviteret til fødselsdag hos Sørens søster. De valgte at holde den nede i deres dejlige sommerhus ved Grønninghoved Strand. Vi var indbudt til eftermiddagskaffe og sener grillmad.

Alt sammen med hensyn til coronarestriktionerne , så vi var “kun” 7 personer og en lille hund.

Vi sad ude på deres hyggelige terrasse så længe det var muligt, for vejret og ikke mindst varmen forsvandt sidst på eftermiddagen, så vi til sidst var nød til at trække indenfor. Nu er det ikke et lille hus de har, så igen kunne vi sidde med afstand.

En rigtig hyggelig dag og aften med familien sluttede ved 8-tiden og vi kørte hjemad med den smukkeste solnedgang i ryggen.

I dag er det atter hverdag og dermed også en hjemmearbejdsdag for vores vedkommende.

God mandag derude.

6 kommentar

 • Venterpaavinblog
  11. maj 2020 at 09:14

  Lyder så hyggeligt – grillmad, solskin og godt selskab, kan man aldrig få nok af 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. maj 2020 at 16:33

   Det vare bare Så hyggeligt og dejligt at komme ud og få sol på næsen 😀

   Reply
 • Celena
  13. maj 2020 at 04:32

  How lovely! Hope you have nice, warm weather <3

  Reply
  • Catarina
   13. maj 2020 at 06:52

   Naaa the wether was sunny and we sad outside whering our jackets, but it was nice and sunny. 😊
   Be safe xx

   Reply
 • Karin
  15. maj 2020 at 06:42

  Det lyder til du/I har nydt Bededagsferien. Heldigt det ikke var i det vestjyske denne fødselsdag, her faldt temp. fra morgenstunden, kl. 8.00 var der 11 grader, og midt formiddag var den allerede nede på 6 grader, og iflg. vejr app´en, føltes den som 2 grader, pga. af vind.
  Jeg er tilbage i hverdagen og på job, med afstand, afspritning etc. Pyha, har lidt udfordringer, spritlugten rammer mine luftveje så kraftigt at jeg får en ubehagelig reaktion, så håndvask og handsker er blevet mit redskab, og selvfølgelig afstand.

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2020 at 20:40

   Vi havde en rigtig dejlig forlænget weekend og vi nød bare at være os to og samtidig nød vi at være sammen med noget af familien. 😀
   Ja jeg kunne forstå at temperaturen faldt ret hurtigt oppe hos jer. Det er altså lidt vildt at tænkte på at der er så store udsving i vores lille land.
   Ja, min mor har også problemer med at få luft, så når jeg kommer, spritter jeg mig af ude i gangen og lader det lufttørre inden jeg går ind i stuen. Det kan nu altså også godt være lidt voldsomt. Herhjemme spritter vi ikke af. Vi vasker hænder og tørre vores vare af når vi kommer hjem, men vi spritter ikke af, da det jo kun er os.

   Reply

Skriv en kommentar