Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Solsikker mandag

Søndagen var præget af vasketøj hygge og afslapning. Sønnike slappede dog ikke så meget af, for han fyldte en masse flyttekasser og fik sorteret og smidt ud. Det er ret underligt, at vide at han flytter hjemmefra i denne ugen og starter på et liv som “rigtig” voksen. Han har dog endnu ikke fået noget at bo i, i Aalborg, men heldigvis har Aalborg kommune “Tag-over-hovedet garanti” hvilket betyder, at de nye studerende der skal starte på Uni, får lov at bo på vandrehjemmet til en meget billig penge, indtil de får noget at bo i. Vi håber ikke at der går alt for lang tid, for det er jo begrænset hvad man kan have med på vandrehjem.

Solsikke

Morgenduggen ligger tungt og vådt i græsset denne mandag, men det er nok ikke længe den gør det, for solen skinner fra en smuk blå himmel. Jeg elsker det vejr vi har lige nu, selvom jeg da gerne så at varmegraderne var noget højrere. Inden længe vil jeg gøre mig færdig og smutte på kontoret.

Må din mandag blive fuld af sol fra oven og i hjertet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Karin Abildhauge
  26. august 2013 at 08:27

  Uha, nu er der ikke mange dage til han smutter. Min den yngste smutter her fra Holstebro i morgen tidligt. Hende og kæresten tager 2 overnatninger i Kbh. før hun flyver til Rumænien torsdag morgen.
  Yngste bor sammen med kæresten og ikke her.

  Hvor er den smuk den solsikke – passer fantastisk til vejret,og den person bag denne blog.

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 12:05

   Det er altså lidt underligt at de sådan “pludselig” flyver fra reden og så, for dit vedkommende, så langt væk. 🙂

   Men ejg er sikker på de vil elske det, præcis som vi selv gjorde det for mange år siden. 🙂

   Reply
 • Pernille
  26. august 2013 at 10:25

  Det bliver spændende med hjemmefraflytningen.

  Jeg har klædt mig på efter sol – det kan lige vove på andet 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 12:06

   Han glæder sig til at komme igang og er slet ikke skoletræt.:-)

   Det bliver sol hele dagen Pernille, det har jeg nemlig bestemt. 😀

   Reply
 • Tina Liel
  26. august 2013 at 10:38

  Synes headeren ser fin ud♥ men kender godt at man har en ide og s[ uploader man og så ser det helt anderledes ud. Held og lykke til sønnen. I må begge have lidt sommerfugle i maven. Dejligt at Aalborg har en løsning til de nye studerende. Her bor de unge hjemme til de er meget ældre pga. hæren. Ældste har et år tilbage og kan ikke vente på at komme ud i verden. Lækre macaroons og sikke et fantastisk billede af edderkoppen. Knus

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 12:12

   Tak skal du have Tina 🙂 Jeg er sikker på han får det fantastisk, for det er jo præcis det han gerne vil læse. Jeg kan godt forstå at din den ældste ikke kan vente længere, sådan var vi jo også selv, eller jeg var. 🙂

   Ha’ en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Mette
  26. august 2013 at 11:07

  Der er eller bygget helt enormt mange ungdomsboliger i Aalborg og så slår det alligevel ikke til.

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 12:13

   Hi, hi, ja Mette, men de studerende der blev færdig i sommer, har jo lov til at blive boede 3 måneder efter studieafslutning, så vi satser på at der bliver en del ledige så snart de flytter ud her om en måneds tid. 🙂

   Reply
 • Nola
  26. august 2013 at 11:17

  uh ja, det må alligevel være med en lidt sær fornemmelse i maven. Vi vil jo gerne at de er selvstændige og er stolte af det, men alligevel underligt når det er så vidt. Og hos dig/jer er det jo den sidste, så der bliver nok lidt mere ro i huset. Held og lykke for ham!
  Sikken et skønt solsikke billede (super overskrift, jeg måtte lige tænke over den ;-))Også en super solsikker mandag til dig 😀

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 12:15

   Ja, det er den sidste NOla og måske derfor det er en smule underligt, for så har vi officielt ikke flere hjemme bør hjemme. Megt mærkeligt. Tak for de gode ønsker, jeg er sikker på han vil elske det for det er præcis det studie han vil ind på og han er også klar til at stå på egne ben, det er bare mor her som måske ikke er helt klar. 😉

   Reply
 • Susanne
  26. august 2013 at 16:07

  Her er der også pakket flyttekasser og gud hvor har han meget der skal med… det bliver vildt underligt at skulle send de unge mænd ud på egen hånd, men vi overlever nok, tror du ikke 🙂 Knus

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 16:47

   Her er det ikke så meget han skal have med, da han jo ikke har en bolig, så det er tøj og personlige ting så som computer og sådan noget. Men kasserne er pakker for det bliver os der skal pakke det i en bil og køre det op til ham i det øjeblik han får en bolig. 🙂

   Men indtil nu er det 9 flyttekasser og det uden køkkenting, som vi først køber når han får bolig og møbler, tv og ekstra computerskærm. 🙂

   Jeg er sikker på vi overlever, men det bliver helt klart underligt for os, at de ikke lige er i nærheden og derfor heller ikke lige kommer hjem til aftensmad. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar