Natten ændrede landskabet

22. november 2015

Da jeg gik i seng lidt over 1 i nat, var det stadig ingen tegn på at der var sne på vej. Men jeg havde jo set vejrudsigten som lovede at der nok skulle komme lidt. Ikke så meget som i det Sjællandske, men lidt ville der komme. Og her til morgen, da jeg stod på, ja så var der sørme kommet et pænt lille lag. Ikke meget, men nok til at græsplænen er dækket. Den eneste lille klager jeg har er at, det blæser en halv pelikan og det allerede nu er plusgrader, så det er ikke en sne vi får glæde af ret længe. Det pynter nu ellers så dejligt på det grå efterår.

DSCF6773 copy

DSCF6772 copy

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply susanne 22. november 2015 at 13:01

  Du fik sne senere end jeg i år, men til gengæld fik du mest. Vores er ved at regne væk igen, lidt øv

  • Reply Catarina 23. november 2015 at 20:28

   Ja, men det er dælme glat nu, efter det begynte at regne i går sidste på eftermiddagen. Så nu må alt det is, som det er blevet til, godt tag og tø. Men der må nu godt komme en god portion igen inden jul 😀

 • Reply Karin Abildhauge 1. december 2015 at 22:24

  Hvor er det smukke billeder fra den 3 søndag i november 2015. Ved godt det var et kort visit. Her fik vi jo kun det jeg vil kaldedrys, andre ½ mm. – Mit bord på altanen var ikke dækket, men havde da hvide fnug 🙂

  • Reply Catarina 3. december 2015 at 10:53

   Det var nemlig smukt – så længe det varede og ærligtalt så må der komme noget mere nu her inden jul 😀

  Skriv gerne en kommentar