Menu
Bloggeriet

Drillerier fra morgenstunden af

Da jeg vågnede i morges, havde jeg en klar forestilling om at det var i dag at jeg skulle lave lave lidt om her på bloggen og ideerne havde jeg jo allerede fået i sidste uge, men der manglede jeg jo tiden til det.

Så da den første kop te var drukket, tændte jeg computeren og fik ret hurtigt lavet min header, men da den skulle uploades, var serveren som bloggen her ligger på, nede, så jeg måtte vente. Ventetiden brugte jeg på at lave farverne om i mit style sheet. Der var dog lige et par ting, som jeg ikke helt kunne huske og derfor måtte vente med, til kontakten til serveren blev genoptaget.

Da jeg endelig fik skidtet op og kunne se headeren live, lignede det, ja, for at sige det lige ud, så lignede det lort. Slet ikke det jeg havde inde i hovedet. Jeg lavede headeren om et par gange, og til sidst virkede det ok at se på. Men jeg var dog langtfra tilfreds, så endnu en pause blev indlagt.

Jeg snuppede kameraet gik en tur i haven og fik dette billede af en lille edderkop i sit nylavede spin..

Spider and web in the morning sun

Da jeg kom ind igen, spurgte Søren om vi ikke skulle smutte ind til Odense og spise brunch. Den var jeg med på, for jeg gad ikke blog eller koder mere.

Efter hjemkomsten fik jeg sat lidt skik på bloggen og dens udseende, men helt ok med den er jeg ikke. Men det kommer nok en dag – eller også vender ejg mig til det. 😉

Jeg har ikke lavet om på bredden eller linjernes læselængde, for som jeg skrev i dette indlæg, så er det jeg har nu, hvad jeg synes er passende. Og det negative rum (den luft der er omkring alle elementerne) der er, er meget passende og gør, synes jeg, at hele bloggen virker let – rent visuelt.

10 kommentar

 • Nola
  24. august 2013 at 20:34

  Tak, det kender jeg godt! En forestilling ser ikke altid ud som ventet i virkeligheden, og tit skal man bare lade det ligge lidt. Jeg bøvler også med at få et domænenavn linket til min blogspot adresse….men øv, det er sgu bøvlet og jeg har lige nu ikke tålmodighed til at flytte det hele over i WordPress. Nå, men rigtig god lørdag aften og nyd søndagen 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. august 2013 at 08:10

   AJa, at linge noget til noget andet, kan godt indimellem være lidt af en udfordring. Men at flytte alt indhold over til WordPress er noget at det letteste, så det kunne du jo godt gøre, hvis du gerne vil flytte. 🙂

   Rigtig god søndag 🙂

   Reply
   • Nola
    25. august 2013 at 09:52

    Er det rigtigt!??! Jeg troede det ville være ugers arbejde! Jeg har nemlig købt mit domænenavn og ville så bare linke over til blogspot……men har ikke klaret den endnu. Så vil jeg da overveje stærkt at flytte det hele, også fordi jeg er ret træt af ikke at kunne styre blogspot ved billed indsætning. Må have fundet ud af noget med et webhotel………
    Rigtig god søndag

    Reply
    • Catarina
     25. august 2013 at 12:18

     Ja, de er faktisk ret let da WordPress har en meget let måde at gøre det på og næsten helt automatisk. Jeg er sikker på at du sagtens kan hitte ud af det selv. 🙂

     Ja, et godt hotel er det hel værd. 🙂

     Reply
 • Mona Honnens
  24. august 2013 at 20:42

  Syntes det ser rigtig nydeligt ud hos dig på bloggen.
  Jeg har desværre ikke en dyt forstand på det der med koder, og det gør så man somme tider bare må nøjes når man ikke lige vil betale sig fra det ;O)

  Mona

  Reply
  • Catarina
   25. august 2013 at 08:11

   I starten måtte jeg også nøjes,men på et tidspunkt, havde jeg fået nog og lærte mig selv hvad jeg ville og det fungere til husbehov. 😉

   Ha’ en dejlig søndag Mona.

   Reply
 • Nola
  25. august 2013 at 09:48

  Hov, nu ser jeg først at du har forandret noget! Det kunne ikke ses igår…..det ser vældig fint ud, skønne mættede farver. 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. august 2013 at 12:17

   Tak skal du have Nola, er selv ok med det, selvom det ikke lige er helt som jeg havde forestillet mig det. 🙂 – somme tider skal ens brovser lige tømmes for man kan se det nye.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. august 2013 at 08:24

  Som jeg før har sagt, nørderi. Jeg vil også til det engang, men har så meget til denne vinter, ved ikke om jeg når det.
  Skal lege med det photoshop program du foreslog, og lave et bibliotek over alle mine bøger, + et par andre hængepartier. Så vinteren er fyldt med nørderi.
  Og ja, har besluttet jeg vil lege lidt med strikkepinde også 😉

  Reply
  • Catarina
   26. august 2013 at 12:04

   Hi hi, ja, det er også noget der tager tid, så det er ikke noget jeg gør ofte og specielt ikke når tiden er knap. 🙂 Men om vinteren så er det lidt lettere at afse tid.

   Reply

Skriv en kommentar