Menu
Skallebølle 2004-2021

Haven er i forårshumør

Og det er jeg faktisk osse ved at blive, med alt den dejlige solskin, som vi bliver forkælede med i disse dage. I dag har vore “havemand” alias min far været og rodet i haven. Nede bagerst hvor bærbuskene står, er der en tendens til at forskellige slyngplanter gerne vil have fat, og der er der nu udlagt en membran hvorpå der er lagt et tygt lag flis.

20120314-175353.jpg

Jeg selv har ikke lave ander derude end at nyde solen og alt det som nu er begyndt at pille op af jorden. Nogle at alle de mange mange løg, som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år, er begyndt at komme op. Krokusserne står smukt i bræsplænen og blomstre og alle tulipanerne er små 5 cm over jorden. Det bliver er fantastisk syn, når de springer ud.

20120314-175406.jpg20120314-175414.jpg

Selv rabarberen er ved at titte igennem. For pokker da hvor er det en dejlig tid og inden længe leves livet atter på terrassen. Selvom den dog først lige skal renses og have alle potterne fyldt med smukke sommerblomster.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    14. marts 2012 at 18:28