Haven er i forårshumør

14. marts 2012

Og det er jeg faktisk osse ved at blive, med alt den dejlige solskin, som vi bliver forkælede med i disse dage. I dag har vore “havemand” alias min far været og rodet i haven. Nede bagerst hvor bærbuskene står, er der en tendens til at forskellige slyngplanter gerne vil have fat, og der er der nu udlagt en membran hvorpå der er lagt et tygt lag flis.

20120314-175353.jpg

Jeg selv har ikke lave ander derude end at nyde solen og alt det som nu er begyndt at pille op af jorden. Nogle at alle de mange mange løg, som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år, er begyndt at komme op. Krokusserne står smukt i bræsplænen og blomstre og alle tulipanerne er små 5 cm over jorden. Det bliver er fantastisk syn, når de springer ud.

20120314-175406.jpg20120314-175414.jpg

Selv rabarberen er ved at titte igennem. For pokker da hvor er det en dejlig tid og inden længe leves livet atter på terrassen. Selvom den dog først lige skal renses og have alle potterne fyldt med smukke sommerblomster.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 14. marts 2012 at 18:14

  Hvor er det smukt – jeg elsker dit øverste græsplænemedkrokusbillede 🙂

  • Reply Catarina 14. marts 2012 at 18:28

   @Helle K. – Det ser helt fantastisk ud og der er endnu flere i andre dele af græsplænen. Så dejlige endelig med nogle forårsbebudere i haven. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.