Haven er i forårshumør

14. marts 2012

Og det er jeg faktisk osse ved at blive, med alt den dejlige solskin, som vi bliver forkælede med i disse dage. I dag har vore “havemand” alias min far været og rodet i haven. Nede bagerst hvor bærbuskene står, er der en tendens til at forskellige slyngplanter gerne vil have fat, og der er der nu udlagt en membran hvorpå der er lagt et tygt lag flis.

20120314-175353.jpg

Jeg selv har ikke lave ander derude end at nyde solen og alt det som nu er begyndt at pille op af jorden. Nogle at alle de mange mange løg, som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år, er begyndt at komme op. Krokusserne står smukt i bræsplænen og blomstre og alle tulipanerne er små 5 cm over jorden. Det bliver er fantastisk syn, når de springer ud.

20120314-175406.jpg20120314-175414.jpg

Selv rabarberen er ved at titte igennem. For pokker da hvor er det en dejlig tid og inden længe leves livet atter på terrassen. Selvom den dog først lige skal renses og have alle potterne fyldt med smukke sommerblomster.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 14. marts 2012 at 18:14

    Hvor er det smukt – jeg elsker dit øverste græsplænemedkrokusbillede 🙂

    • Reply Catarina 14. marts 2012 at 18:28

      @Helle K. – Det ser helt fantastisk ud og der er endnu flere i andre dele af græsplænen. Så dejlige endelig med nogle forårsbebudere i haven. 🙂

    Skriv en kommentar