Menu
Dagligdagen

Jeg vidste jeg stadig havde det

Anne måtte lige tjekke en ekstra gang, om hun stadig havde sit leksikon stående. Jeg behøvede ikke at tjekke, jeg ved præcis hvor mit står. Og selvom jeg bruger nette til at søge de fleste af mine informationer på, så slår jeg nu alligevel engang imellem op i mit leksikon, ligesom jeg også bruger mine ordbøger flittigt. Mit leksikon er dog kun er i et bind, men der er nu ret så hyggeligt at sidde i den gamle stol ved reolen og kikke i det.


~Klik for stort billede.

Faktisk er leksikonnet blevet brugt ret så meget, faktisk så meget at den oprindelig ryg var revnet og leksikonnet hang kun fast i ryggen med et par enkelte tråde. Men til alt held så har jeg en godbinder i familien som sagde at jeg bare skulle komme med den, så det gjorde jeg. På ingen tid havde min mor fået sat nyt omslag og ryg, med tryk, på bogen og den er nu syet så godt sammen at den kan holde i rigtig mange år endnu.

2 kommentar

  • Catarina
    16. februar 2011 at 13:46