Jeg vidste jeg stadig havde det

16. februar 2011

Anne måtte lige tjekke en ekstra gang, om hun stadig havde sit leksikon stående. Jeg behøvede ikke at tjekke, jeg ved præcis hvor mit står. Og selvom jeg bruger nette til at søge de fleste af mine informationer på, så slår jeg nu alligevel engang imellem op i mit leksikon, ligesom jeg også bruger mine ordbøger flittigt. Mit leksikon er dog kun er i et bind, men der er nu ret så hyggeligt at sidde i den gamle stol ved reolen og kikke i det.


~Klik for stort billede.

Faktisk er leksikonnet blevet brugt ret så meget, faktisk så meget at den oprindelig ryg var revnet og leksikonnet hang kun fast i ryggen med et par enkelte tråde. Men til alt held så har jeg en godbinder i familien som sagde at jeg bare skulle komme med den, så det gjorde jeg. På ingen tid havde min mor fået sat nyt omslag og ryg, med tryk, på bogen og den er nu syet så godt sammen at den kan holde i rigtig mange år endnu.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Anne 16. februar 2011 at 13:31

  godt at du fik din bog genindbundet. Selvom jeg ikke bruger mit leksikon, så skal det aldrig smides ud!! jeg elsker bøger 😀

  • Reply Catarina 16. februar 2011 at 13:46

   @Anne: Jeg smider heller ikke bøger ud. De par bøger som vi have to af er kommet op til den dertil indrettede container på genbrugspalsen, hvor folks aflagte, men stadig funktionsduelige kan afleveres. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.