Menu
Dagligdagen

Dej dejligt


~Klik for stort billede.

Så står der atter en portion dej, til de gode og sunde havregrynsboller, i køleskabet. I morgen tidelig skal der bages sådan at sønnike kan få med i skole og jeg kan få en enkelt til morgenmad. Og da der er nok dej til er par dage mere, bliver proceduren den samme de næste par dage. Dejligt med friskbagt brød om morgen – sagde hun og pudsede glorien. 😎

10 kommentar

 • Jens
  16. februar 2011 at 14:34

  Jeg bagte i går og nyder stadig resultatet…. 😀

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2011 at 14:51

   @Jens: Det er det gode ved de boller, de smager altid godt også dagen derpå og derpå igen. 😀

   Reply
 • Rejen
  16. februar 2011 at 14:36

  Hmm, kan de ikke sendes ekspress til københavn…Jeg sidder her på job og kunne godt spise en lun bolle..;->

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2011 at 14:52

   @Rejen: De skal desværre stå et halvt døgn i køleskabet inden de kan bages, så det bliver ikke i dag. 😀

   Reply
 • Anette
  16. februar 2011 at 14:45

  Jeg måtte lige tjekke opskriften for de boller ser da bare lækre ud! Jeg plejer ikke at bage men de her ser så nemme ud – og uden alt for meget rengøring bagefter. Jeg tror sørme jeg vil afprøve dem 😉

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2011 at 14:54

   @Anette: Det skulle gøre, for der er sådan at der kan bages af flere dage, hvis man ikke lige ønsker at bage alle på én gang. Og ja, fingrene bliver heller ikke fyldt med dej, så det er kun skeen der skal rengøres bagefter. 😀

   Reply
 • Annette's space
  16. februar 2011 at 17:56

  Det er så lækkert med lunt hjemmebagt brød 😀

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2011 at 18:07

   @Annette’s space: Det er næsten ikke noget bedre og jeg glæder mig til i morgentidelig. 🙂

   Reply
 • Anette
  16. februar 2011 at 20:06

  Opbevarer du dejen i en lufttæt beholder (tupperware eller lignende?) eller bare i en skål med staniol/pose over? GLæder mig til at prøve dem 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. februar 2011 at 20:08

   @Anette: Nej, lige som på billedet, i mit lertøjsfad med et vådt/fugtigt/hård-op-vredet klæde hen over. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar