Menu
Os & Familien

Nysynet lille sort sag

Sønnike og jeg kørte ud efter den lille sorte sag, som jo har været til eftersyn + første syn i dag. Der var el eller andet lille ophæng ved udstødningen som er blevet svejset eller bare et almindelig eftersyen og så eller afsted til syn, som den selvfølgelig gled glat igennem. Så nu er der to år til den skal til syne i gen. Dejligt. 🙂


~Arkivbillede. Klik for stort billede.

Efter at have hentet den lille sorte sag, kørte sønnike og jeg et smut i Bilka, for at få handlet lidt fornødenheder. Det er ellers sjældent jeg kommer derude, for jeg hader alle de mennesker der som regel er der, og så ligger det også i den modsatte ende af Odense. Men nu da vi var halvejs de ude, blev falt valget altså på Bilka. Og det var faktisk en positiv oplevelse. I dag var rent faktisk til at komme til derude og ingen kø ved kasserne, og i det hele taget var det behageligt at tusse rundt derude. Skønt når et smut i Bilka, kan gøres så let.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    16. februar 2011 at 20:10