The American Way

17. februar 2011

..eller lidt der hen ad. Bilen trængte til en omgang med vand og sæbe og da jeg var inde i byen og blæsten stadig hærger, valgte jeg at køre ind i den selvkørende vaskehal, hvor bilen bliver spulet af en vaskehalmand og hvorefter jeg kørte den til båndet og stillede den i frigear, hvorefter bilen trækkes igennem vaskehallen indtil bilen kommer ud i den anden ende, ren og fin. Og alt dette med mig siddende afslappet og lunt inde i bilen. Nice. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Rejen 17. februar 2011 at 14:42

  hihi, car wash…;-D

  • Reply Catarina 17. februar 2011 at 14:53

   @Rejen: Præcis. 😆

 • Reply Anette 17. februar 2011 at 14:55

  Smart!!

  • Reply Catarina 17. februar 2011 at 15:22

   @Anette: Smart for sådan en dovenlars som mig. 😀

 • Reply Annette's space 18. februar 2011 at 10:45

  Jeps det er smart og også den tur min øse snart trænger til 😀

  • Reply Catarina 18. februar 2011 at 10:50

   @Annette’s space: Det er vildt så hurtige de bliver svinet til i denne tid. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.