Menu
Foto, Film & Videoer mm

The American Way

..eller lidt der hen ad. Bilen trængte til en omgang med vand og sæbe og da jeg var inde i byen og blæsten stadig hærger, valgte jeg at køre ind i den selvkørende vaskehal, hvor bilen bliver spulet af en vaskehalmand og hvorefter jeg kørte den til båndet og stillede den i frigear, hvorefter bilen trækkes igennem vaskehallen indtil bilen kommer ud i den anden ende, ren og fin. Og alt dette med mig siddende afslappet og lunt inde i bilen. Nice. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Rejen
  17. februar 2011 at 14:42

  hihi, car wash…;-D

  SVAR
  • Catarina
   17. februar 2011 at 14:53

   @Rejen: Præcis. 😆

   SVAR
 • Anette
  17. februar 2011 at 14:55

  Smart!!

  SVAR
  • Catarina
   17. februar 2011 at 15:22

   @Anette: Smart for sådan en dovenlars som mig. 😀

   SVAR
 • Annette's space
  18. februar 2011 at 10:45

  Jeps det er smart og også den tur min øse snart trænger til 😀

  SVAR
  • Catarina
   18. februar 2011 at 10:50

   @Annette’s space: Det er vildt så hurtige de bliver svinet til i denne tid. 😉

   SVAR

Skriv en kommentar