Menu
Familieliv

En glad mand

Arbejdsdagen sluttede lidt tidligere i går end normalt, for jeg skulle ud og hente den nye bil “jeg har købt til manden”. Trafikken igennem byen var ulidelig og det tog noget længere tid at komme til den anden ende af Odense end sidst jeg kærte derud. Forhandleren og jeg fik ordnet alt papirarbejdet og jeg overgav registreringsattesten, servicebog og nogler til vores Peugeot 3008 og vi i stedet overdraget nøglerene til ix35’eren.

Forhandleren og jeg gik ned bagerst i deres udstilling hvor den stod og forhandleren spurgte om jeg ville have gennemgået bilen. Det ville jeg ikke, for alt udstyret, kunne jeg se mig ud af og den ligner så mange andre biler indvendig. Lige som han skulle til at åbne glasdørene, kom jeg til at tænke på, at jeg altid fjumre rundt efter tågelygterne når de endelig skal bruges, så jeg spurgte lige hvor de var placeret. Heldigt for mig, sidder de præcis samme sted som på Mitsubishien, det er nok en eller anden Japansk standart ting.

Da jeg kørte derfra sendte jeg en sms til Søren om, at nu var jeg på vej hjem. Men igen kunne vi ikke regne med den tid det normalt tager, for trafikken var nu endnu tættere og på en af vejende inde Odense, var der også sket et uheld, så det tog laaang tid at komme hjem, til den ventende mand.

Efter en hurtig kop te og kaffe, satte vi kursen mod Jylland, hvor vi skulle hente campingvognen. Efter en lang snak om alt muligt også campingvognene, satte vi campingspejle og campingvognen på den nye bil og satte kursen hjemad.

IMG_5134

IMG_5137

IMG_5139

Manden er glad for begge dele og nyder at kører i den nye bil, som det indtil i går, kun var mig der havde kørt. Og jeg var en glad passagerer, som nød turen over Lillebælt i ro og mag. Man sidder nu ganske godt i der på passageresædet og med en god udsigt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  29. marts 2015 at 07:09

  Hvor er det bare vidunderligt, nu er det muligt at nyde en weekend ude, og dog stadig hjemme.
  For mig sammenligner jeg en campingvogn med et sneglehus, nok fordi, tempoet på motorvejen er lidt langsommere end uden campingvogn. Udover tempoet, så er det jo dejligt, “huset = campingvognen” er jo lige ved hånden 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2015 at 06:57

   Nu kan vi nemlig nyde vores tur sydover, uven at skulle tænke på at vi skal finde et hotel for natten. Vi har vores eget lille hotelværelse med på krogen. 🙂 Og ja, tempoet bliver et andet, men det startede vi allerede med sidste sommer, så det bliver ca de sammen med den hægtet bag på. 😀

   Reply
 • Therese
  29. marts 2015 at 08:44

  Igen tillykke med det nye “gear” 🙂 Hvor bli’r det en dejlig sommer I går i måde.

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2015 at 06:58

   Mange tk skal du have Therese. 😀 Vi glæder os også til en sommerferien med eget hotelværelse på krogen 😀

   Reply
 • Celena
  29. marts 2015 at 14:30

  You’ll have so much fun with all of your new “summer gear”! Søren looks so happy in a man-look-sort-of-way 😉

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2015 at 06:59

   Its gonna be a blast og a vacation this year and yes, Søren is a very happy man 😀

   Reply
 • Helle
  30. marts 2015 at 06:41

  Tillykke med den nye bil – Jeg nyder stadig min nye VW hver gang jeg sætter mig ind i den.

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2015 at 06:59

   Tak skal du have Helle. Vi nyder begge de nye biler og nu også campingvognen. 😀

   Reply

Skriv en kommentar