Menu
Camping

Nu også med båd

…. eller det er nu nok en overdrivelse at kalde den en båd, det er det der hedder en oppustelig kajak. Jeg vil nu nok heller kalde den en oppustelig kano.

Efter at jeg havde hente den på posthuset, hvor den ankom fra Tyskland i går, måtte jeg bare have kan i pumpen og se hvordan den så ud og hvordan sæderne var ar sidde i. Den er ikke særlig svær at pumpe op, da der kun er tre steder hvor den skal pumpes.

ZPRO_Totem_Kajak_2er_SchlauchbootZPRO_Totem_Kajak_2er_Schlauchboot_4

Både Søren og jeg har siddet i den mens den stod midt på stuegulvet og man sidder forbavsende godt i sæderne, som bliver fæstnet med Velcro i bunden og nogle spænder i siderne. Ud over at den er ti to personer, så kan man også fjerne det ene sæde og sætte det anden ind i bunden af kanoen og på den måde kan jeg også tage en tur for mig selv.

D71_7675

Nu står den ude i entreen og på et tidspunkt, skal jeg lige have den slået sammen igen og ned i den taske der medfølger. Den er forøvrigt ret praktisk og lige til at tage over skulderen.

PS. Vi sparede forøvrigt temmelig meget ved at købe den i Tyskland i forhold til de danske butikker der har den herhjemme.

7 kommentar

 • Helle K.
  26. marts 2015 at 18:48

  I er da for vilde 👋 tillykke – det bliver alletiders.

  Reply
  • Catarina
   26. marts 2015 at 19:59

   Ja, en smule Helle. 🙂
   Vi glæder os til at afprøve den i sommerferien. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. marts 2015 at 22:58

  Hvor bliver det sjovt, river rafting hele sommerferien.

  Vildt den er så let den bare kan smides på ryggen, og hvor er det skønt det er muligt. Glæder mig allerede til at hører og se, hvilke oplevelser den giver jer 😉

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2015 at 06:21

   Vi har snakket om sådan en fætter i mange år, ja lige siden vi så min svigerinde og svogers rigtige kajakker (dem af glasfiber) Men vi ville ikke have de rigtige, da de skal spændes på bilens tag og det vil vi ikke køre med. Men da jeg så tilbudet fra Tyskland (2700 incl. forsendelse) så slog vi til. 😀
   Måske jeg ligefrem kan lave et par småfilm i ferien, det kunne da være sjovt. 🙂

   Reply
 • Layoni
  30. marts 2015 at 17:44

  Jamen uha da Catarina 🙂 så skal der ordentlig ske noget i ferien 🙂 det er da billige penge til mange sjove fornøjelser, så glæder mig til nogen gode billeder:)

  Reply
  • Catarina
   31. marts 2015 at 06:59

   Ja, det må man sige Layoni og vi glæder os til at tage ud på små eventyr 🙂 Og ja, når den er så billig, er det da super godt og jeg er sikker på der er til mange timers fornøjelser. 🙂

   Reply
 • […] forår købte vi jo vores kanjak (den hedder jo en kajak, men minder mere om en kano, derfor kalder vi den en kanjak). Vi prøvede […]

  Reply

Skriv en kommentar