Nu også med båd

…. eller det er nu nok en overdrivelse at kalde den en båd, det er det der hedder en oppustelig kajak. Jeg vil nu nok heller kalde den en oppustelig kano.

Efter at jeg havde hente den på posthuset, hvor den ankom fra Tyskland i går, måtte jeg bare have kan i pumpen og se hvordan den så ud og hvordan sæderne var ar sidde i. Den er ikke særlig svær at pumpe op, da der kun er tre steder hvor den skal pumpes.

ZPRO_Totem_Kajak_2er_SchlauchbootZPRO_Totem_Kajak_2er_Schlauchboot_4

Både Søren og jeg har siddet i den mens den stod midt på stuegulvet og man sidder forbavsende godt i sæderne, som bliver fæstnet med Velcro i bunden og nogle spænder i siderne. Ud over at den er ti to personer, så kan man også fjerne det ene sæde og sætte det anden ind i bunden af kanoen og på den måde kan jeg også tage en tur for mig selv.

D71_7675

Nu står den ude i entreen og på et tidspunkt, skal jeg lige have den slået sammen igen og ned i den taske der medfølger. Den er forøvrigt ret praktisk og lige til at tage over skulderen.

PS. Vi sparede forøvrigt temmelig meget ved at købe den i Tyskland i forhold til de danske butikker der har den herhjemme.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Nu også med båd”

 • Hvor bliver det sjovt, river rafting hele sommerferien.

  Vildt den er så let den bare kan smides på ryggen, og hvor er det skønt det er muligt. Glæder mig allerede til at hører og se, hvilke oplevelser den giver jer 😉

  • Vi har snakket om sådan en fætter i mange år, ja lige siden vi så min svigerinde og svogers rigtige kajakker (dem af glasfiber) Men vi ville ikke have de rigtige, da de skal spændes på bilens tag og det vil vi ikke køre med. Men da jeg så tilbudet fra Tyskland (2700 incl. forsendelse) så slog vi til. 😀
   Måske jeg ligefrem kan lave et par småfilm i ferien, det kunne da være sjovt. 🙂

 • Jamen uha da Catarina 🙂 så skal der ordentlig ske noget i ferien 🙂 det er da billige penge til mange sjove fornøjelser, så glæder mig til nogen gode billeder:)

  • Ja, det må man sige Layoni og vi glæder os til at tage ud på små eventyr 🙂 Og ja, når den er så billig, er det da super godt og jeg er sikker på der er til mange timers fornøjelser. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.