Menu
Livet

Opfyldning af dufthylden

D71_7679

Jeg var efterhånden ved at løbe tør vatrondeller, dem som de har i Matas, og da der ydermere også var ved at være lavvande i min hverdagsparfume og det samme med min yndlings-aften-parfume, og (det var dog en f*****s masse og’er) da jeg også skulle hente en lille overraskelse i Imerco, besluttede jeg mig i morges for, at kører i Tarup Center så snart arbejdsdagen blev fløjtet af.

Jeg havde på forhånd lidt en frygt for, at der ville være mange påskeferie ramte børnefamilier derude, men jeg var heldig, for der var ikke mange derude, faktisk mindre besøgende end på almindelige hverdage, så køer, var der ingen af.

Jeg startede med at smutte i Imerco og få den lille hemmelige ting og derefter ned til Matas efter mine vatrondeller og parfumen. Og igen var jeg heldig, for der var tilbud på begge mine sædvanelige parfumer og da jeg nu sparede så mange penge, ville jeg også lige dufte til Ma Vie fra Hugo Boss. Den kunne jeg bestemt godt lide som en anden let hverdags parfume så den snuppede jeg også lige med.

Nu er der atter fyldt godt op på dufthylden og jeg tro at jeg i morgen bliver nød til at tage Ma Vie i brug.

Det eneste der er lidt træls er at, min sædvanelige hverdagsparfume ikke længer fås i stor udgave, så jeg måtte nøjes med den lille. Men det er vist trods alt til at leve med.

13 kommentar

 • Mette
  30. marts 2015 at 17:10

  Dem kender jeg slet ikke – jeg må vist på besøg hos Poden – mens hun stadig er i Matas – og dufte 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. marts 2015 at 17:24

   Ja, det er da en oplagt chance Mette og måske hun ligefrem kan købe dem til en anden pris 😀

   Reply
 • Jannie
  30. marts 2015 at 18:18

  Købte Ma Vie for 3 uger siden og elsker den. Lækker og mild i duften. Har som du også den sorte, som også er skøn. Sikker på du bliver glad for Ma Vie også 😊

  Reply
  • Catarina
   31. marts 2015 at 07:00

   Den er nemlig ret mild, præcis som Woman som jeg snart har brugt i mange mange år. 🙂

   Reply
 • Celena
  30. marts 2015 at 18:22

  I love Boss Nuit and wear it almost all the time! I’ll have to try Ma Vie…. Maybe I will save it for the duty-free shopping on my way to DK 😉

  Reply
  • Catarina
   31. marts 2015 at 07:02

   I only use Nuit as a evening parfume, cause I think it is a bit to heavy for me during the day time. 🙂 I wimmently are going to see if the duty free shops have Boss Woman i larger bottles than in the shops here, cause those ones are ridicules small 😕

   Reply
   • Celena
    31. marts 2015 at 11:53

    If you would like me to pick something up from duty free for you, just let me know!

    Reply
    • Catarina
     31. marts 2015 at 17:43

     Thanks a lot, but I think I have enough until the next time I am going through the duty free zone my self. 😉

     Reply
 • gitte
  31. marts 2015 at 06:41

  Det er altid skønt med inspiration…. tak for det 🙂
  Jeg skal på shopping i dag – og vil lige smutte ind og finde ud af om det er noget for mig.

  Jeg har også et par hverdag – og en lidt tungere til aften…. men måske hverdagen skal dufte anderledes 😉

  Reply
  • Catarina
   31. marts 2015 at 07:04

   Velbekomme Gitte. 🙂
   Jeg esker sselv at blive inspireret og prøve at dufte til andre. Faktisk anbefalede matas-damen en anden en, men den duftede for meget af vanille, til at jeg synes den var noget for mig. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  4. april 2015 at 22:48

  Skønt med opfyldning. Dit nye fund kender jeg ikke, de 2 andre er kendte og vidunderlige dufte. Det bliver spændende om den nye bliver et hit hos dig.
  Er det kun hos Matas Woman kun er i 30 ml ? Det positive ved det er du kommer lidt oftere i Matas 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. april 2015 at 17:03

   Den nye er virkelig lækker og helt sikkert en der får lov til at blive.:-)
   Jeg har faktisk ikke kikket efter andre steder, men det vil jeg a helt klart, for jeg plejer at have 90 ml, aller nådigst den på 60 ml…. men 30 det er altså en bette en. 😉

   Reply
 • […] har jo mine favoritter inden for parfumer, som jeg også har skrevet om før, helt i tråd med havd andre kvinder helt sikkert også har. Jeg har igennem tiden prøvet mange […]

  Reply

Skriv en kommentar