Strikkeprojekt upate

19. september 2011

Nogle gange burde jeg altså læse opskriften (eller i hvertfald prøde at tyde hieroglyffer) inden jeg sådan kaster mig ud i strikningens kunst. For nu er her jeg fået læst den igennem og nej, jeg skal ikke bare strikke rundt og dundt, men frem og tilbage. Grumph.. nå men det kan jeg vel også. Jeg har lavet en strikkeprøve og den var 1 cm mindre end hvad de skriver 8 pinde skal være, så enten skal jeg strikke løsere eller også skal jeg bruge mere garn. Jeg tror bare jeg stikere indtil den måler det den skal og så må jeg købe mere garn hvis der ikke er nok. 😕

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Helle K. 19. september 2011 at 20:07

  Det lærer man efterhånden, at det er smart at læse opskriften igennem først 🙂 Det skal nok gå, selvom målet ikke passer – jeg er også temmelig “det-går-jo-nok” når jeg strikker 🙂

  • Reply Catarina 19. september 2011 at 20:41

   @Helle K. – jeg har i hvert fald lært det nu. 🙂 Og jeg tror nok osse det kommer til at gå, men er nu alligevel lidt spændt. 😀

 • Reply Inge 19. september 2011 at 22:06

  Nu har jeg ikke lige læst opskriften, men jeg tror da godt at du kan strikke den på rundpind…. jeg er en mester i at undgå at strikke vrang.-))

  • Reply Catarina 20. september 2011 at 06:26

   @Inge – jeg er heller ikke vild med de der vragpinde. 🙂

 • Reply Inge 19. september 2011 at 22:10

  Har tjekket – det kan du sagtens… send en sms – tjek facebook – eller skriv en besked på facebook, så skal jeg nok hjælpe dig :-))

  • Reply Catarina 20. september 2011 at 06:27

   @Inge – Det lyder rigtigt godt Inge – jeg kontakter dig når jeg går i gang med den næste, for jeg har allerede strikket 25 cm og det vil jeg alligevel ikke til at trævle op. 😀

 • Reply Ane 19. september 2011 at 23:09

  Sjovt at det lige er ponchoen der bliver efterårets strik. Jeg har efter 15 år som ikke strikker, brugt en lille uge på dette rundpindsprojekt. http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=116&d_id=20&lang=dk
  Den kan evt. laves blot i ens farvet. Og vil så minde en del om dit projekt 🙂
  Tak for god læsning

  • Reply Catarina 20. september 2011 at 06:29

   @Ane – Øjj, den er jo super flot og det er jo vildt at du kun brugte én uge på at lave den. Wau! Det kan være jeg skal prøve at kaste mig over den en dag, men så bliver det nok som ensfarvet, som du skriver, for den er nok en anelse for avanceret for mig – i hvert fald på mit stadie. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.