Menu
Arbejdslivet

Google Translate

Jeg er ret ok til både engelsk og tysk, men hollansdsk er altså ikke min stærke side. Så lige nu, hvor jeg sidder og skal oversætte nogle hollandske regeringsdokumenter, er jeg altså ekstrem glad for, at nettet er opfundet og at Google Translate er frit tilgængelig, selvom jeg ikke kan rette mig 100% efter Google Translate, så er det da en stor hjælp.

Nå tilbage til arbejdet. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Per
  20. september 2011 at 09:50

  Nice translator på http://nicetranslator.com/
  kan også være til meget hjælp 😉

  SVAR
  • Catarina
   20. september 2011 at 15:58

   @Per – Aii fedt, den må jeg heller få prøvet næste gang jeg står over for sådan en opgave. Forhåbentlig vare det et godt stykke tid endnu. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar