Google Translate

Jeg er ret ok til både engelsk og tysk, men hollansdsk er altså ikke min stærke side. Så lige nu, hvor jeg sidder og skal oversætte nogle hollandske regeringsdokumenter, er jeg altså ekstrem glad for, at nettet er opfundet og at Google Translate er frit tilgængelig, selvom jeg ikke kan rette mig 100% efter Google Translate, så er det da en stor hjælp.

Nå tilbage til arbejdet. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Google Translate”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.