Nogle gange passer alt bare som fod i hose

Jeg kan kun synes om denne onsdag, som i den gad er gået efter mit hovede. Også på jobbet.

Garn og pinde

På vej hjem fra jobbet, skulle jeg jo hentede jeg den bløde pakke fra kiosken i Vissenbjerg. Den pakke som indeholder detskønne garn som jeg bestilte fra Aalborg. Jeg skulle heldigvis ikke stå i kø, så da jeg havde fået pakken, skyndte jeg mig hjem, for jeg var da virkelig spændt på at se og mærke det. Og ved I havd, det er lige så lækker som det ser ud til på de billederne. Og ikke nok med at jeg fik garnet, nej… for da jeg kom hjem var pakken med pindende også ankommet.

Så nu er der ingen undskyldnning for at komme igang med strikkeriet. Fedt!

Det eneste jeg nu skal have fat i er nogle maskeholdere,hvormange der skal bruges ved jeg ikke og 4 maskemarkører. Kan de købes i almindelige garnforretninger, eller er det noget man laver selv?

PS. Nu håber jeg bare jeg kan hitte ud af det 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Nogle gange passer alt bare som fod i hose”

 • Du har da også lige købt de fedeste pinde, de er simpelthen uundværlige når først man har prøvet dem. Held og lykke med projektet, skøn farve du har valgt 🙂

  • Mange tak, jeg tor jeg for brug for hell og lykke, jeg har ikke strikket en trøje siden jeg var helt ung og strikkede en med “lus” og mønster og det var kun en vest. 😉
   Ok, det var jeg ikke klar over Susanne. 🙂 Jeg valgte dem fordi de så ret fede ud, med de fer farver. 😉

 • Skøn efterårsfarve 🙂 Sejt projekt du går i gang med. Jeg har nu også set såååå mange billeder på bloggene af strikketøj, at jeg selv har købt garn til et halstørklæde 🙂 Nyder at strikke når roen falder på.
  God start…..for det kribler helt sikkert i fingrene 😉

  • Ja, jeg glæder mig til at prøve at lave noget mere end det jeg lavede for et par år siden med tykke tykke pinde. 🙂

   JEg håver virkelig at det lykkedes for så vil jeg da helt klart strikke flere. 😀

 • Fedeste farve du har købt 🙂
  Madkemarkørerne dem laver du selv….eller køber dem hos garnudsalg, her er ðer en ung pigeder sælger disse…for at spare sammen til en udenlandstur (USA?)

 • Det er virkelig også meget blødt Bettina 🙂 jeg håber der bliver noget at følge, lige nu har jeg trævlet op for 3. gang, da jeg ikker glad for strømpepindene, men på FB, var der en som gav mig et godt tip, og det skal jeg prøve. 🙂

 • Det lyder hyggeligt med en sweater efter Liselottes opskrift 🙂

  Jeg er sikker på du finder maskemarkører et eller andet sted. Mange garnbutikker sælger og ellers kan papirclips bruges i en snæver vending.

  • Hi hi, jeg fik en besked om samme på FB, så de er nu røget på. 🙂

   Men jeg tror jeg skal have fat i nogle rigtige af slagsen. 🙂

  • Det er som bare en trøje og hvis jeg er modig når den er færdig, så skal den klippe op og laves til en cardigan. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.