Menu
Skallebølle 2004-2021 / Teknologi

En bette video med gårsdagens regn

I går var det det skønneste vejr med rigtig lune temperature. Jeg sad længe ude på terrasen og lyttede til at det buldrede i det fjerne, men regn kom der ikke før ved 8 tiden, men så skal jeg da ellers også lige love for at det kom væltende.

I vores forhave, har vi sådan et lille vandløb, som kun løber når det regner, ellers ikke. Det var lige før det lignede en lille flod i går – aii pjat, det er selvfølgelig overdrevet, men det løb stærkt.

4 kommentar

 • Karin
  6. maj 2015 at 18:18

  Det lille hjemmelavede vandløb er så smuk, mon det er beregnet til at opsamle regnvand?
  Hvis så var der en del ved siden af i går, da det gik over sine bredder.;-)

  Som du allerede ved fik vi troden, lyn og regn lige omkring kl. 15.00. Var lige landet herhjemme, og havde placeret mig så roen skulle indfinde sig, derfor fik jeg hverken billeder eller film af noget. Ved bare flere efterfølgende har smidt billeder ud, hvor de danser regndans med deres afkom, og det med bare tæer i vandet, og steder der normalt er rimelig godt dækket ind, mht. afløb etc. 🙂

  I dag er det en smule køligere og en kraftig vind, heldigvis uden regn endnu 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. maj 2015 at 19:23

   Vi samler ikke vand, selvom det godt kunne betale sig med de mængder der er kommet de sidste dage. 🙂
   Uha ligefrem at danse i regnen, må have været koldt for dem der gjorde det. For bare det at jeg var ude og filme var ret koldt, for det blæste også kraftigt op, som du jo nok hørte på videoen til slut.
   I dag er det også køligere her og det er ikke blevet til mere end små smut udenfor og så en enkelt te på terrasen (inden regnen kikkede forbi igen), da jeg kom hjem fra arbejde. 😉

   Reply
 • Celena
  7. maj 2015 at 12:26

  Wow- that is a lot of rain! You’ll get lots of green now 😉

  Reply
  • Catarina
   7. maj 2015 at 15:40

   Some places they experimented what we call ‘skybrud’ so, yes there was a lot of rain in a short periode. 😀

   Reply

Skriv en kommentar