Menu
Skallebølle 2004-2021

Duften af nyslået græs

D71_7788

Hvor er det altså nogle dejlige dage vi har lige nu. Så snart jeg kommer hjem fra arbejde, så åbnes dørene og jeg går ud og sætter mig på terrassen med en kop te. I dag blev tepausen lidt kortere for jeg havde sat mig for, at græsset skulle slås. Og bare duften af de nyslåede græs, er nok til, at jeg virkelig kommer i havehumør og jeg ser i den grad frem til, at temperaturene kravler noget længere op, specielt her om aftenen, hvor jeg synes det bliver en kende for koldt, til at jeg kan sidde uden for.

D71_7785

Alt er ved at springe ud og inden længe er det mit nyindkøbte tulipantræs tur. Jeg glæder mig til at se det blomster i fuld flor, for knopperne er bare så smukke, så det bliver blomsten helt sikkert også.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  22. april 2015 at 08:31

  Det er så skønt med tiden hvor alt muligt kravler op af jorden, eller springer ud på de bare grene, kviste, stængler. Alle de smukke farver, og det ikke bare er brunt, gråt og sort.
  Duften af frisk nyslået græs – det betyder kun en ting – nu er den ved at nærme sig, altså de skønne dejlige temperature, hvor min krop har det bedst. Mandag var fantastisk, tirsdag (vinterfrakken, og uldstrømpebukserne måtte på) Vinden var meget kold her hos os, var man et sted med læ, så var solen fantastisk. I dag kryber temperaturen højere op igen, og vinden er løjet af.

  Reply
  • Catarina
   22. april 2015 at 17:52

   Jeg nyder virkelig at det nu er ved at være den tid, hvor vi for det meste ikke skal have så meget tøj på og at vi kanbruge mere tid i det fri. Det er altså lise for sjælen og jeg sætter, ligesom du, så meget pris på det. At der så er et par dage indimellem hvor man ikke kan være udenfor uden masser af tøj, det er nok havd vi kan forvente for årstiden. Men bare det at det bliver bedre og bedre er altså fedt!

   Reply
 • Celena
  22. april 2015 at 15:20

  It is SO exciting… and lovely to be able to spend some time outdoors!!! After this past winter, we deserve it 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   22. april 2015 at 17:53

   Your so right Celena – we rely deserved it – and at the moment, I’m sitting on the terrasse and writing this. Lovely. 😀

   Reply
   • Celena
    23. april 2015 at 02:00

    Good for you 🙂

    Reply
    • Catarina
     23. april 2015 at 15:44

     Yeaaa. 😀

     Reply

Skriv en kommentar