Menu
Livet

Super tilbud!

Jeg var tidligere i dag i Computercity for at købe Bullguard Internet Security med en 3 års license og som kan instalere på 5 maskiner til kun 999,-, normalt koster en 3 bruger license til et år 499,- så det er en ret stor besparelse på denne.

IMAG0033

Nu jeg var derude kunne jeg jo lige så godt få købet lidt fotopapir og da jeg står ved kassen og skal betale, siger den unge gut;

der er rabat hvis du tager to…

Jeg er normalt ikke sådan at overtale, men så siger han

hvis du tager to, koster det kun 100,-…

Det kan jeg ikke helt få til at passe, for et stk. koster 139,-, så det siger jeg til ham, for jeg synes heller ikke jeg vil snyde ham. Han tjekker med en kollega og vi kikker på det lille skilt på hylden.

den er god nok, siger de begge..

Jeg er ikke længe om at jeg beslutte mig for at, så skal jeg da have to.

Så konklusionen er, at jeg får 39,- for at tage en pakke ekstra med hjem. Det kan jeg altså godt li’!!!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Bente
  6. oktober 2009 at 20:01

  Øhhh … mon der er et eller andet, salgsafdelingen hos Computercity har fået galt i halsen?! Men det ville da have været godt dumt, hvis du ikke havde snuppet to pakker med … når nu de insisterer 😀 .

  Reply
 • Catarina
  7. oktober 2009 at 06:46

  Bente
  Ja man skal næsten tro det. 🙂 For det virker udmidelbart underligt, jeg kunne forstå jeg skulle betale 150 for to, så var det da dyrere end én.

  Reply
 • anjoe
  7. oktober 2009 at 14:04

  Nogle flere af den slags besparende indkøbsture, tak 😀

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2009 at 16:33

   Anjoe
   Den er jeg med på. 😀

   Reply
 • Jonna
  7. oktober 2009 at 16:31

  Jeg kører det samme system så det var da billigt. Det med de to pakker lyder lidt vildt.

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2009 at 16:34

   Jonna
   Ja begge tilbud er virkelige tilbud der er værd at gå efter. 😀

   Reply

Skriv en kommentar