Holde maskinen i gang

8. oktober 2009

Udenfor skinner solen og det ser ud til at blive en rigtig skøn efterårsdag uden for megen vind. Mine vinduer trænger i den grad til en ordentlig omgang og det skal de også nok få. Men først står den på en dejlig løbetur for når vejret er sådan, så er det med at udnytte det til at få bevæget kroppen.

Smuk oktober

Min krop er en maskine som skal holdes i gang, for ikke at ledne skal ruste sammen og for at jeg kan tillade mig, at spise kager og søde sager, uden at skulle skifte garderobe hvert kvartal.

Jeg elsker at bruge kroppen og få sved på panden.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Søren (Kbh) 9. oktober 2009 at 07:57

  Catarina, dette billede så jeg på linkets hjemmeside. Han holder ihvertfald maskinen i gang, som i din overskrift.
  http://www.villiard.com/blog/wp-content/uploads/2008/04/station-musculation.jpg
  Efter at have søgt på nettet under spinning, fitness.dk m.m. kan jeg alligevel ikke finde ud af, om billedet er for sjov eller ej. Tror eller ved du noget om, hvorvidt der herhjemme findes sådanne løbehjul? (som til en hamster):-)

  • Reply Catarina 9. oktober 2009 at 08:05

   Søren (Kbh)
   Det billede du linker til er et manipuleret billede – for sådanne hjul findes ikke. Man kan ikke løbe på den, da man med fare for liv og lemmer, kunne få en skosnude i klemme i stængerne. 😀 og det ville også gøre undt under foden at skulle løbe på sådanne jernstænger.

   Manden løber højst sandsynligt på et almindelig løbebånd og er så taget ud af den sammenhæng. 🙂

   Men derfor er det er sjov billede alligevel, for han holder maskineriet i gang

 • Reply Søren (Kbh) 9. oktober 2009 at 08:54

  Tusinde tak for hjæpen Caterina, du må have en rigtig god dag 🙂

 • Reply Catarina 9. oktober 2009 at 09:50

  Søren (Kbh)

  Velbekomme og i lige måde. 😀

 • Skriv en kommentar