Lidt stor

21. november 2008

Sofaen føles en anelse for stor her til aften. Søren kørte til Hamburg tidligt i morgen og derfra skal han direkte til julefrokost i firmaet. Det er noget af et program og jeg tror, han er godt brugt når han engang i nat rammer matriklen.

Jeg har lavet en kande kaffe som jeg regner med at kan holde mig vågen en hel del af aftenen. Nu vil jeg læne mig tilbage og se om jeg ikke kan nyde, at jeg sofaen kun rummer mig denne aften. Den er egentlig beregnet til at to kan ligge ved siden af hinanden, så lige nu føles den lidt for stor.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 21. november 2008 at 20:33

  Det er da et drønhyggeligt sofahjørne du har der. Søren bliver
  måske i Hamburg, hvis der er et værelse med disse udsigter
  på en gang (jeg driller) 😉
  http://www.villiard.com/vue-hotel.html

 • Reply Catarina 21. november 2008 at 20:41

  Søren
  Wauw det værelse må han meget gerne tage, hvis bare han så lige benytter telefonen som står på natbordet, og ringer til mig, for at sige at jeg skal skynde mig, at komme ned til ham og være med til at nyde den fantastiske udsigt der fra hotellet. 😀

 • Reply Søren (Kbh) 21. november 2008 at 20:56

  Catarina, han ringer garanteret for at hente dig til sådan en
  lille ferie i fred og ro – bare I to 😉
  http://www.villiard.com/vacances-plage.html

 • Reply Catarina 21. november 2008 at 21:00

  Søren
  Hvis det er fred og ro – så tror jeg godt jeg kan finde mig til rette her i min sofa. :mrgreen:

 • Reply Søren (Kbh) 21. november 2008 at 21:09

  Det kan jeg knageme godt forstå Catarina, men den hjemmeside har så mange sjove overraskelser. Når du klikker
  på planeten jorden her, så luk ikke med det samme, men se
  hvordan paneter kommer til o.s.v. – husk nu at have en kold
  øl el l. klar til din Søren kommer hjem og hav en rigtig hyggelig
  aften:-D
  http://www.villiard.com/petite-planete.html

 • Reply Catarina 21. november 2008 at 21:16

  Søren
  Wauw så er vi lige pludselig kun en meget lille brig i det store puslespil. 🙂

  Jeg er klar til at byde ham velkomme hjem.

  Du må også have en rigtig dejlig aften. 😉

 • Reply Madame 22. november 2008 at 08:30

  Jeg håber, du har fået Søren hjem i god behold, Catarina. Der ser hyggeligt ud i jeres stude, og sådan en god safa lyder bare helt skøn!

 • Reply Catarina 22. november 2008 at 08:56

  Madame
  Ja jeg fik Søren i god behold, lidt træt, men lidt kaffe og han er så god som ny. 😉

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.