Menu
Dagligdagen

Sneskyer?

Denne lørdag morgen er det meget koldt derude i haven. Jeg var lige ude på en lille runde og jeg kom hurtigt ind igen. Jeg havde været så letsindig kun at tage en let trøje på. Men det var alt alt for lidt. Selvom solen lige kikker frem bag de enormt store skyer, som jeg håber, indeholder rigtig meget sne, så er det bidende koldt.


Jeg må hellere tage mine vintertights på, når jeg skal du at løbe, for eller blive mine lår nok lidt forfrosne.

5 kommentar

 • Marianne
  22. november 2008 at 12:25

  Men en skøn frost dag. Jeg var ude tidligt imorges og jeg syntes at luften var så skøn og virkede så ren….

  Reply
 • Catarina
  22. november 2008 at 13:27

  Marianne
  Ja, men man skal huske at tage tøj nok på.

  Reply
 • Perle
  22. november 2008 at 16:09

  Lige kommet hjem fra løb – med vintertights – men mine lår er iskolde. Hvordan holder du dig varm? Jeg fryser ikke som sådan, men kan mærke at lårende er kolde. Ellers har jeg det helt fint temperaturmæssigt.

  Det er ikke blevet til sne her i dag, mon det kommer?

  God weekend C 🙂

  Reply
 • Liselotte
  22. november 2008 at 16:12

  Gad vide om I har fået sne…

  Heroppe var der ikke noget til os 🙁

  Reply
 • Catarina
  22. november 2008 at 17:11

  Perle
  Jeg nøjes med vintertights, men kan dog nogle gange godt mærke (med hånden) at de er kolde. Når det bliver rigtig frost -10 og -15 tager jeg nogle gange lange skiunderbukser på, for ikke at komme til at fryse.

  Dette vejr som vi har nu, er dejligt løbevejr også fordi der ikke er meget vind.

  Jeg håber der kommer sne, men jeg tror altså ikke det bliver i denne omgang. 🙁

  God weekend og god tur i aften.


  Liselotte
  Her er ikke kommet så meget som et enkelt fnug. Jeg havde eller håbet at de store skyer havde indeholdt et lille drys og gerne mere end det. 😉

  Reply

Skriv en kommentar