Bognisserne

14. december 2008

Jeg har ikke så mange nisser, da jeg ikke synes om at have for mange af dem. Jeg har nogle stykker som jeg holder ved. Det er nisser jeg har fået foræret og som jeg synes er søde og så har jeg et par enkelte andre som jeg selv er faldet for, i alt 6 stk., hvor de største er 10 cm, så det er ikke mange og der kommmer nok heller ikke flere til.

Bognisserne

Dem her på billedet kalder jeg bognisserne, for de har altid siddet der på nederste hylde og passet på bøgerne. Jeg vil nu snuppe kunstbogen bag ved og smutte ind under den varme dyne og læse lidt. Bogen hedder The Art of Arousal og er skrevet af Dr. Ruth Westheimer som også har været så sød at signere den, da jeg købte den, tilbage i 1993.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle 15. december 2008 at 06:38

  Skægt – jeg har aldrig brudt mig om nisser. Jeg pynter til jul med levende lys og ting fra naturen – “Kurve, kugler, fugle, flag…” – men Nisser? – helst så få som muligt …

 • Reply Catarina 15. december 2008 at 06:43

  Helle
  Det er sådan jeg også pynter til jul – med ting fra naturen, med kogler, nødder og gran. Jeg har heller ikke ret meget til overs for nisser, men de her er ok og så har jeg 2 gamle mænd som mest ligner julemænd og det er faltisk de. 😉

 • Reply Mette 15. december 2008 at 07:31

  Vi har også kun nogle ganske få nisser. De fleste er fundet i udlandet og har derfor en helt særlig historie som bliver fundet frem sammen med julepynten.

 • Reply Catarina 15. december 2008 at 16:59

  Mette
  Det er sådanne nisser der er sjove at have, alle andre er en anelse for tacky for mit vedkommende. 🙂

 • Skriv en kommentar