Familiehygge weekend

20. december 2008

Så er Søren og den laange indkøbsseddel sendt ud af døren med et ”god fornøjelse”. Jeg sidder bare og nyder stilheden lidt endnu, for dette er det eneste tidspunkt i denne weekend, at jeg er helt alene så der nydes i stor stil.

Lørdagshygge

Når jeg engang får taget mig sammen, så skal jeg selv hente et par bloglys og andre småting i Fakta. Omkring middag skal jeg hente Christian hos en kammerat og det er også deromkring at Daniel og Sebastian indfinder sig. Ellers står den på madlavning og hyggespredning denne sidste lørdag før jul. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Jonna 20. december 2008 at 09:45

  Kan godt forstå du nyder at Søren vil klare indkøben. Og så rart når i alle er samlet.

 • Reply Anne, Mandagspigen 20. december 2008 at 09:47

  Kan I have en rigtig dejlig weekend! 🙂

 • Reply Olines 20. december 2008 at 12:12

  God weekend til jer:)

 • Reply Catarina 20. december 2008 at 13:01

  Jonna
  Deter bare så dejligt. 🙂


  Anne
  Det må I også sammen med Jyderne. 😉


  Olines
  Tak skal du have – og I det samme. 😛

 • Reply Leif 20. december 2008 at 17:14

  Rigtig god fornøjelse med hyggen, Catarina 🙂

 • Reply Catarina 20. december 2008 at 22:12

  Leif
  Tak skal du have ven. 🙂

 • Skriv en kommentar