Menu
Her hos os

Julemorgen

Jeg nyder kaffen denne julemorgen. Det er lige som om den smager en smugle bedre end ellers, men det er nok bare mine smagsløg som løber af med mig. 😉 I dag er der dømt afslapning, vi skal ikke andet end det vi selv vil, og der er dermed tid til at nyder efterdønninger fra i går aftes dejlige selskab. Og tid til at kikke ekstra, på alle de fine gaver som havnede her i huset i går.

julemorgen

Ovnen er i gang med at gøre sig selv ren efter besøg af gåsen, trængte den noget så forfærdeligt. Vaskemaskinen snurre lystigt juledugene rundt. Umm jeg elsker julemorgen hvor der er tid til at lave ingenting og alligevel alting.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Madame
  25. december 2008 at 15:19

  Det lyder rigtig hyggeligt, Catarina! Her laver vi også næsten ingenting og nyder freden – i aften får vi gæster.
  Ha’ en dejlig 1. juledag 🙂

  SVAR
 • Catarina
  25. december 2008 at 16:23

  Madame
  Det er deligt der er tid til ingenting. Også en god 1. juledag til dig. 🙂

  SVAR

Skriv en kommentar