Julemorgen

25. december 2008

Jeg nyder kaffen denne julemorgen. Det er lige som om den smager en smugle bedre end ellers, men det er nok bare mine smagsløg som løber af med mig. 😉 I dag er der dømt afslapning, vi skal ikke andet end det vi selv vil, og der er dermed tid til at nyder efterdønninger fra i går aftes dejlige selskab. Og tid til at kikke ekstra, på alle de fine gaver som havnede her i huset i går.

julemorgen

Ovnen er i gang med at gøre sig selv ren efter besøg af gåsen, trængte den noget så forfærdeligt. Vaskemaskinen snurre lystigt juledugene rundt. Umm jeg elsker julemorgen hvor der er tid til at lave ingenting og alligevel alting.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 25. december 2008 at 15:19

  Det lyder rigtig hyggeligt, Catarina! Her laver vi også næsten ingenting og nyder freden – i aften får vi gæster.
  Ha’ en dejlig 1. juledag 🙂

 • Reply Catarina 25. december 2008 at 16:23

  Madame
  Det er deligt der er tid til ingenting. Også en god 1. juledag til dig. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar