Lidt frisk luft

25. december 2008

Søren og jeg trængte til lidt luft, og da vi jo bor med skoven ret tæt på, var det jo nærliggende at tage i skoven. Men det gjorde vi ikke, vi tog ind forbi en bilforhandler, for Søren skulle altså lige vise mig en bil som han synes er flot. Efter bil-besøget kørte vi til Odense og gik rundt i centrum og havnede tilsidst nede på Brandts Klædefabrik hvor Café Biografen havde åben. Vi smuttede ind i varmen og fik en kop kaffe, inden vi fortsatte rundt i Odenses næsten tomme gader.

Brandts Klædefabrik
~Brandts Klædefabrik.

Det var et skønt vejr med masser af solskin og vi havde godt af den friske luft, efter alt det julemad der røg indenbords i aftes.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Madame 26. december 2008 at 07:55

    Sikke en god idé at gå en tur i det dejlige vejr! Ovenpå julemaden er det rart at få rørt sig lidt :o)

  • Reply Catarina 26. december 2008 at 09:38

    Madame
    Der er skal lidt bevægelse i maskineriet for at kunne klare sådan en jul. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar