Menu
Livet

Mandolinjern

Jeg var jo ude for at bytte firmagaven til et mandolinnjern fra Bron, men sådan en havde de ikke i Inspiration, så jeg måtte nøjes til et tilgodebevis. Jeg gik så ind i Kop & Kande, men heller ikke her havde jeg heldet med mig.

Nu har jeg fundet en butik i Faaborg som forhandler det. Men jeg er nød til at tage til Faaborg for at hente det, for det kan ikke købes over nettet. Butikken som forhandler det hedder ”Butik Jes Pors” og de har mange pragtfulde ting. Du kan se mandolinjernet her, og så scrolle ned.

OBS :: OBS :: OBS
Butik Jes Pors, forhandler ikke mandolinjernet mere, men det kan købes her.

Mandolinjern

Update: 12/1-2009. Jeg har nu fået ovennævnte mandolinjern og jeg elsker det. Wauw.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

24 kommentar

  • Catarina
    8. marts 2010 at 08:57