Menu
Livet

Overraskende skarpt

Jeg var jo nød til at anskaffe mig en anden pc som erstatning for den der faldt i tyvens hænder. Nå jeg nu alligevel skulle have nyt, valgte jeg én med en lidt større skærm, processer og grafikkort og i det hele taget, én med mere saft og kraft i. Jeg havde set at den kunne vise tv og at der også fulgte en lille antenne og to fjernbetjeninger med. Den ene fjernbetjening er liget til at stikke ind i pc’ens ene stik den anden er en (næsten) normal størrelse fjernbetjening.

fjernbetjaening

Jeg havde dog endnu ikke prøvet tv delen, så den måtte hellere afprøves her i dag. Sikke et klart og tydeligt tv-billede den lever, ingen billede støj eller hakken, alt fungere fuldstændigt som på et almindeligt tv, og endda med en lille bitte antenne. Det er ski da imponerende, at man kan lave pc’er nu til dags som ikke fylder ret meget og alligevel yder så enormt.

Tv på pc

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer med sig af elektronik og gadgets. Jeg er vild med gadgets. I det hele taget er jeg vild med alle slags elektronik. Jeg er vist lidt underlig. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Pia
  28. december 2008 at 15:42

  Ja nu du selv nævner det;)

  Reply
  • Catarina
   28. december 2008 at 17:25

   Pia
   Du er ski også skrp i dag. 😆

   Reply

Skriv en kommentar