Overraskende skarpt

28. december 2008

Jeg var jo nød til at anskaffe mig en anden pc som erstatning for den der faldt i tyvens hænder. Nå jeg nu alligevel skulle have nyt, valgte jeg én med en lidt større skærm, processer og grafikkort og i det hele taget, én med mere saft og kraft i. Jeg havde set at den kunne vise tv og at der også fulgte en lille antenne og to fjernbetjeninger med. Den ene fjernbetjening er liget til at stikke ind i pc’ens ene stik den anden er en (næsten) normal størrelse fjernbetjening.

fjernbetjaening

Jeg havde dog endnu ikke prøvet tv delen, så den måtte hellere afprøves her i dag. Sikke et klart og tydeligt tv-billede den lever, ingen billede støj eller hakken, alt fungere fuldstændigt som på et almindeligt tv, og endda med en lille bitte antenne. Det er ski da imponerende, at man kan lave pc’er nu til dags som ikke fylder ret meget og alligevel yder så enormt.

Tv på pc

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer med sig af elektronik og gadgets. Jeg er vild med gadgets. I det hele taget er jeg vild med alle slags elektronik. Jeg er vist lidt underlig. 😉
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Pia 28. december 2008 at 15:42

  Ja nu du selv nævner det;)

  • Reply Catarina 28. december 2008 at 17:25

   Pia
   Du er ski også skrp i dag. 😆

  Skriv gerne en kommentar