Menu
Familieliv

Han er gennemskuet

Søren kom ind her tidligere og proklamerede at han lige ville kører en tur. Fint så kunne jeg få lidt alene tid. Det var dog ikke længe jeg havde det, for så stor han der igen, med det største drengegrin.

Vil du ikke lige se hvad der står i indkørslen?

Når han siger sådan og lagt samme med de sidste dages snak, så vidste jeg godt hvad der stod i indkørslen, men jeg nøjes med at sige:

Jo da.

Der står den – Alfaen i knald sort og den ser bragende godt ud?

Vil du ikke ud og prøve at kører en tur i den.

Og selvfølgelig vil jeg da det, jeg elsker jo hurtige biler. For filan hvor kan jeg godt forstå at han har fablet om den Alfa, for den er så fed at kører i. Den er ligesom den Alfa 156 vi havde for 3 år siden, bare meget meget bedre. Nøj hvor ligger den godt på vejen og så er der både saft og kraft bag når man trykker på speederen. Sig det ikke til nogen, men jeg nåede da op på 180km uden at det kunne mærkes.

Nu er Søren atter kørt en tur, for nu lige at se om det er den vi skal have. Men han er gennemskuet – han er forelsket. Nu er spørgsmålet så bare hvor meget. 😉

12 kommentar

 • Belle Blues
  28. december 2008 at 18:00

  Hm.. lyder som om, I kunne være en fare for jeres omgivelser i den bil! Måske skal man hellere erkende sine begrænsninger og købe noget, der ikke har flere hestekræfter end man kan styre.. 😉

  Reply
 • Catarina
  28. december 2008 at 18:04

  Belle Blues
  Du var der ingen fare og ingen andre biler. Selvom der blev kørt stærkt var der ingen vare. Vi er jo ikke født i går. 😉

  De biler vi har nu har lige så mange HK som denne, denne er bare mere sporty. 🙂

  Reply
 • Elizabeth H.
  28. december 2008 at 18:19

  Du bliver da nødt til at sætte et billede ind af dyret 🙂

  Reply
 • Catarina
  28. december 2008 at 18:22

  Elizabeth
  Nu er det mørkt og Søren er endnu ikke kommet hjem.
  Men hvis vi køber den, så kommer der kon et lille billede. 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  28. december 2008 at 18:23
  • Catarina
   28. december 2008 at 18:31

   Søren (Kbh)
   Ja lige nøjagtig. Så du os. 😆

   Reply
 • Søren (Kbh)
  28. december 2008 at 18:33

  Det gik skisme for stærkt:-D

  Reply
 • Catarina
  28. december 2008 at 18:36

  Søren (KBH)
  Naaa så langsom er du da ikke. :mrgreen:

  Reply
 • KATJA
  29. december 2008 at 00:35

  UHMMMM ALFA´er !!! Som min mand siger : ” Der findes to slags lykkelige alfa ejere: Dem som lige har købt – og dem som lige har solgt ! “.

  Vi ER Alfa – folk herhjemme.
  På 13 år har vi ejet/kørt i 7 forskellige.
  Lige nu kører jeg i en Alfa 156 Sports Wagon 2,0 Twin Spark, fra 2002. Jeg har haft den siden juni 2004, den blev købt fordi det var den lækreste stationcar hvor der lige akkurat kunne presses en tvillinge barnevogn ind i bagagerummet 🙂 Den kom fra Tyskland og “vores” Alfa-forhandler tænkte straks på os da han fik den hjem 😉
  Endnu et citat fra min mand :” Hvorfor skal man straffes med en grim bil – bare fordi man skal have tvillinger”. Vi havde tre forskellige biler med til BabySam og fik prøvet baggagerummene af med tvillingebarnevogne. Jeg er meget tilfreds med den. Også da jeg arbejde 50 km hjemmefra – da var det rart med en komfortabel, bil med fart…..

  Derudover har min mand lige købt en gammel Alfa 145 – som ekstra bil – de dage han ikke gider cykle med drengene.

  Hva`er det for en han er forelsket i ??

  Lige en sjov ting mere…på mit gamle arbejde, da chefen fyldte 40 (jag var ansat hos en tandlæge) der blev jeg til festen sat til bords med en – selvfølgelig – fremmed mand – så skulle vi gætte os frem til hvorfor vi havde fået hinanden til bords…og det var vores interesse for italienske biler…Alfa´er og Lanzia´er (dem har vi også kørt i et par stykker af…)

  Nå men det blev til en lang historie…men jeg kunne ikke lade være…

  Kh Katja

  Reply
 • Catarina
  29. december 2008 at 06:32

  Katja
  Velkomme til siden her. Jeg er tilbøjelig til at gi’ din man ret: ”Hvorfor skal man straffes med en grim bil – bare fordi man skal have tvillinger”, jeg har set mange som havde en ”drømme2 bil, måske ikke lige en Alfa, men en dejlig bil og det øjeblik de skulle have børn, fik over til en Opel Stationcar eller noget lignende. 😉

  Tak for din historie, jeg elsker lange historier. 😎

  Reply
 • KATJA
  29. december 2008 at 10:31

  Hej Igen

  Du skrev aldrig – hvad det er for en din mand har i kikkerten..

  (og det er ikke første gang jeg skriver til dig….har gjort det med jævne mellemrum det seneste 1 1/2 år tror jeg …..)

  Go´dag
  Katja

  Reply
  • Catarina
   29. december 2008 at 10:42

   KATJA
   😳 det var fordi du var føget ud i hvor du skulle godkendes (dvs, at du ikke tidligere havde lagt en kommentar) nu kan jeg da godt se at du har været her før og jeg har også været inde hos dig. 😉

   Det er en 159 diesel han har kik på. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar