35 minutter

Endnu engang har jeg været forbi værkstedet med en bil. Denne gang den store, som havde et problem med sædevarmen, som kun virkede når den selv synes. Det var dog noget som går under garantien da bilen endnu ikke er et år gammel.
20120224-084333.jpg
I fredags da jeg var til service med den lille bil, fik jeg tiden til i dag og spurgte samtidig hvor lang tid det ville tage, en times tid, sagde de. Når det ikke ville tage længere, synes jeg ikke det var nødvendigt med en lånebil. Så jeg satte mig tilrette med et glas te og min iPad. Men ventetiden blev kortere, kun 35 minutter og det klager jeg bestemt ikke over. Dejligt når man kan blive positivt overrasket.

Og dejligt igen med en sædevarme som virker når jeg ønsker det. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “35 minutter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.