Lys

3. januar 2009

Jeg elsker at have rigeligt med stearinlys, og har også mange tændt ad gangen, men af en eller anden grund er der ret tomt i de skuffer hvor mine lys ligger. Jeg trænger til at få fyldt mit lager op og jeg tror, i dag er en god dag at gøre det i.

lys

Jeg ved godt stearinlys sviner, det kan jeg jo se på mine ruder, men det er nu en gang det som gør de mørke måneder hyggelige.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Pia 3. januar 2009 at 12:57

  Jeg bruger også oceaner af lys og trænger faktisk også til et besøg i ikea så der igen kan fyldes op:)

 • Reply Heidi 3. januar 2009 at 13:05

  Jeg er også vild med levende lys. Jeg har flest fyrfadslys i fine stager. Der kan nemt bruges 15-20 stykker på en aften fordi jeg har så mange stager rundt omkring. Det hygger og varmer på samme tid. :o)

 • Reply Catarina 3. januar 2009 at 14:00

  Pia
  Der findes ikke noget bedre end masser af lys. Du må afsted. 😀


  Heidi
  Vi bruger også mange fyrfadslys, men det er hovedsagligt nede på ungernes værelser. Jeg har kun et par enkelte stager der bruger fyrfads, ellers er det bare bloglys som står frit. 😉

 • Reply Olines 3. januar 2009 at 14:24

  Jeg elsker også levende lys og du har ret de sviner. Jeg tænker ofte, at ruderne kan vi jo vaske men hvad med møbler og malerier? Nårh, det skal nu ikke få mig til at undgå levende lys.

 • Reply Catarina 3. januar 2009 at 14:37

  Olines
  Jeg har også tænkt de samme tanker omkring møbler ect. Men skynder mig at skubbe de tanker væk, for ellers kan jeg ikke hygge med lys. 😉

 • Reply Leif 3. januar 2009 at 20:30

  Svineri eller ej, sterinlys er hyggelige 🙂

 • Reply Catarina 3. januar 2009 at 21:48

  Leif
  Du har bare så ret og derfor bliver jeg nok også ved med at tænde og nyde. 😉

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.