Til et par dage

3. januar 2009

Jeg gad ikke kører ud i den anden ende af byen for at købe lys, så jeg nøjes med at tage på i vores lokale Fakta. Vores Fakta har faktisk haft nogle rigtig fine lys, igennem hele december og for den sags skyl også før. De havde dog kun én farve, lys/hvid og 2 forskellige slags lys, så det blev ikke til mere end 10 styks, og de to er allerede taget i brug. 😉

Nok til et par dage

Jeg regner dog med at de får fyldt deres lys beholdning op igen, når nu hverdagen rigtigt starter op på mandag. Men jeg har nu lys nok til et par dage eller to, ellers må jeg bare tage mig samme og smutte i Bilka eller IKEA, for der har de altid lys.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Pia 3. januar 2009 at 15:36

  Nemlig, Ikea er en fantastisk opfindelse, der er snart ikke det man ikke kan få der:)

 • Reply Catarina 3. januar 2009 at 15:44

  Pia
  Viste du godt at Ikea Odense er verdens mindste Ikea?

 • Reply Jonna 3. januar 2009 at 17:09

  Dem kan vi ikke undvære og slet ikke i den her tid.Syntes det ser så hyggeligt ud, når jeg kommer forbi hvor der er lys i vinduerne.

 • Reply Catarina 3. januar 2009 at 17:15

  Jonna
  Næ det kan vi ikke. Jeg synes også det er ser hyggeligt ud udefra, men også indefra. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.