Menu
Livet / På tur

Julens stjerne

Nu er den da vist færdig og mere end moden til at komme ud på de evige julestjerners jagtmarker.

julensstjerne

Jeg siger bare tak for den tid vi havde samme. Du stod flot og rød hele december.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Pia
  4. januar 2009 at 12:54

  Det må man sige, den ser træt ud;)
  Mærkeligt, nogle kan have dem til at overvintre helt, om jeg forstår hvordan det lader sig gøre? Ikke at jeg misunder dem, synes egentlig ik specielt godt om den blomst, den hører sig bare lige som til i julen:)

  Reply
 • Catarina
  4. januar 2009 at 13:00

  Pia
  Nej jeg ville heller ikke være glad for at have en til overvintring. December ok og ikke længere. Denne er nu fortid. 😀

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  4. januar 2009 at 22:15

  Julestjerner har jeg et ambivalent forhold til, efter få dage ligner mine den du har stående. Jeg ved det skyldes forkert vanding og for meget varme, har bare aldrig fundet den korrekte kombination.

  Reply
 • Catarina
  5. januar 2009 at 06:10

  Karin
  Jeg gider heller ikke finde ud af hvorfor den ikke holder, for jeg er jo glad for at slippe af med den. 😀

  Reply

Skriv en kommentar