Julens stjerne

4. januar 2009

Nu er den da vist færdig og mere end moden til at komme ud på de evige julestjerners jagtmarker.

julensstjerne

Jeg siger bare tak for den tid vi havde samme. Du stod flot og rød hele december.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Pia 4. januar 2009 at 12:54

  Det må man sige, den ser træt ud;)
  Mærkeligt, nogle kan have dem til at overvintre helt, om jeg forstår hvordan det lader sig gøre? Ikke at jeg misunder dem, synes egentlig ik specielt godt om den blomst, den hører sig bare lige som til i julen:)

 • Reply Catarina 4. januar 2009 at 13:00

  Pia
  Nej jeg ville heller ikke være glad for at have en til overvintring. December ok og ikke længere. Denne er nu fortid. 😀

 • Reply Karin - Abildjyden 4. januar 2009 at 22:15

  Julestjerner har jeg et ambivalent forhold til, efter få dage ligner mine den du har stående. Jeg ved det skyldes forkert vanding og for meget varme, har bare aldrig fundet den korrekte kombination.

 • Reply Catarina 5. januar 2009 at 06:10

  Karin
  Jeg gider heller ikke finde ud af hvorfor den ikke holder, for jeg er jo glad for at slippe af med den. 😀

 • Skriv gerne en kommentar