Menu
Familieliv / Livet / På tur

I regn og slud skal Alfa’en ud

Jeg havde lige sat mig godt til rette tæt på brændeovn, med pc og en smoothie, da Søren kom og spurgte om vi ikke skulle kører en tur. Selvfølgelig skulle vi kører en tur, selvom vejret ikke bød til aktiviteter uden for hjemmets fire væge.

den-varme-plads

Jeg foreslog at vi smuttede i Bilkas Havecenter og kikke os omkring. Den var han med på. Vi smuttede på motorvejen. Hold da op hvor det regnede, det er i sådanne situationer jeg er glad for at vi har et par biler til rådighed.

glad_mand

Da vi kom til Bilka, var der kun én bil, så vi var godt klar over at havecentret ikke havde åbent. Vi fortsatte til Langeskov Plantecenter, for de har altid søndagsåbent. Det var enormt mange som havde fået samme idé som os.

Jeg manglede en lille ting til min bowle og da de havde orkidé festival denne søndag, fald valget på en mørk orkidé som hedder Cypripedium calceolus også kaldet Fruesko. Den anden jeg faldt for, Cambria er også en mørk men over i de lilla og med mange små blomster.

cambria

Søren er faldet om på sofaen, der var vist noget med en gammel krigsfilm eller sådan noget i tv’et.

soren-i-sofaen

Nu har jeg taget plads ved køkkenbordet og sidder og leger og prøver nogle af de ideér som rumstere rundt i hovedet på mig.

hygge-i-kc3b8kkenet

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Gitte
  19. januar 2009 at 07:30

  Sikke en smuk og anderledes orkidé, jeg måtte også investere i en orkidé i dag. Som om hjemmet trænger til lidt nyt efter jul & nytår

  Reply
 • Helle K.
  19. januar 2009 at 09:03

  Fruesko – den lever vildt i Rold Skov – jeg har bare aldrig set den, selvom jeg i 2008 kom forbi flere gang i blomstringstiden – håndværkeren gad bare ikke stoppe – men i år så…

  Reply
 • Catarina
  19. januar 2009 at 18:52

  Gitte
  Det er ligesom de med deres blomster får huset til at lyse op. 🙂


  Helle K.
  Ja det kunne jeg se da jeg var inde på Skov og Naturstyrelsens side. Du må holde øjnene åbne, og så huske kameraet. 😛

  Reply

Skriv en kommentar