Menu
Familieliv / Livet / På tur

Jeg kikkede kun

Vi kørte et smut ud i Plantorama i Odense for at blive inspireret lidt, til vi her til foråret skal have lavet haven om. Der var rigtig mange planter og krukker som jeg kunne have købt på stedet, men fornuften sejrede…. eller også var det Søren som trak mig væk. Nej, der pjat at købe nu, når vi ikke helt kan forestille os, hvordan vores have helt kommer til at se ud.

plantorama1.jpg

Senere skal jeg dog have stedmoder, for de stod og fornøjede mig i lang tid sidste år, de kræver kun at blive nippet lidt.

plantorama2.jpg

De her små blå (nu kan jeg ikke lige huske hvad de hedder) får jeg helt sikkert også plads til.

plantorama3.jpg

De havde også et helt hjørne med påskearrangementer, men det var næsten for meget.

2 kommentar

 • Gitte
  10. marts 2008 at 09:37

  De små blå blomster hedder perlehyacinter 🙂

  Reply
 • Catarina
  10. marts 2008 at 16:33

  Gitte
  Det er da det de gør, tak. 😀

  Reply

Skriv en kommentar