Jeg kikkede kun

9. marts 2008

Vi kørte et smut ud i Plantorama i Odense for at blive inspireret lidt, til vi her til foråret skal have lavet haven om. Der var rigtig mange planter og krukker som jeg kunne have købt på stedet, men fornuften sejrede…. eller også var det Søren som trak mig væk. Nej, der pjat at købe nu, når vi ikke helt kan forestille os, hvordan vores have helt kommer til at se ud.

plantorama1.jpg

Senere skal jeg dog have stedmoder, for de stod og fornøjede mig i lang tid sidste år, de kræver kun at blive nippet lidt.

plantorama2.jpg

De her små blå (nu kan jeg ikke lige huske hvad de hedder) får jeg helt sikkert også plads til.

plantorama3.jpg

De havde også et helt hjørne med påskearrangementer, men det var næsten for meget.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Gitte 10. marts 2008 at 09:37

    De små blå blomster hedder perlehyacinter 🙂

  • Reply Catarina 10. marts 2008 at 16:33

    Gitte
    Det er da det de gør, tak. 😀

  • Skriv gerne en kommentar