Nu blomstre den

17. august 2011

Her i foråret fik jeg en af min mors stiklinger og jeg må da sige at jeg var heldig – for nu blomstre den lystigt. Smukt.

Klik for stort billede. 🙂
 
 
 
 
 
 
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 17. august 2011 at 16:02

  Som du da kan, dine fingre må være mørkegrønne 🙂

 • Reply Catarina 17. august 2011 at 16:09

  @Helle K. – ja, jeg ved heller ikke lige hvad der går galt med mig – men mon ikke det er fordi den har det bedre hos mig end hos mor. 😀 for det er jo ikke fordi hun har gjort et godt forarbejde nej nej nej da. 😆

 • Reply marina 17. august 2011 at 18:45

  Hvor er den smuk, den ligner nærmest en orkide`

 • Reply Catarina 17. august 2011 at 20:20

  @Marina – ja lidt kan den godt, men blomsten er meget længere end en orkide. 🙂

 • Skriv en kommentar