Nu blomstre den

17. august 2011

Her i foråret fik jeg en af min mors stiklinger og jeg må da sige at jeg var heldig – for nu blomstre den lystigt. Smukt.

Klik for stort billede. 🙂
 
 
 
 
 
 

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 17. august 2011 at 16:02

  Som du da kan, dine fingre må være mørkegrønne 🙂

 • Reply Catarina 17. august 2011 at 16:09

  @Helle K. – ja, jeg ved heller ikke lige hvad der går galt med mig – men mon ikke det er fordi den har det bedre hos mig end hos mor. 😀 for det er jo ikke fordi hun har gjort et godt forarbejde nej nej nej da. 😆

 • Reply marina 17. august 2011 at 18:45

  Hvor er den smuk, den ligner nærmest en orkide`

 • Reply Catarina 17. august 2011 at 20:20

  @Marina – ja lidt kan den godt, men blomsten er meget længere end en orkide. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.