Menu
Camping i Europa / Campingferie 2011

Der gik ged i det

På vores tur op fra Middelhavet, kørte Søren og jeg igennem Ardèche departmentet, et område vi egentlig gerne ville have set sammen med drengene, men på det tidspunkt, var vejret der ikke det bedste. For at side det lige ud så regnede det, så derfor valgte vi Sainte-Croix-du-Verdone i stedet for. Men nu på vej nordpå, ville vi gerne se lidt på afstand, for at se hvad det var vi var gået glip af. Og det er en del, men så ved vi jo hvad vi skal se næste gang vi rammer den del af Frankrig.

På vej over bjergene så vi flere steder at gederne gik og nippede af diverse krydderurter som vokser vildt i bjergene og på et tidspunkt,hvor der ikke var så mange hårnålesving, smed jeg bilen ind til siden og snuppede kameraet. Jeg ville se om det var muligt at liste hen og få et billede af en af gederne. Meget langsomt kom jeg tættere og tætter på, for til sidst at komme om på den anden side af geden og snuppe et par billeder.

Efter det sidsre billede blev den så også træt af mig og vendte om og gik ed af skråningen bag ved. 🙂

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar