Lykkens pamfilius

23. november 2009

Efter ”dagens arbejde”, havde jeg lige et par ærinder jeg skulle ordne. Jeg skulle bl.a. i Inspiration i Rosengårdscentret og hente en reservedel til min ismaskine, de ringede nemlig i fredags og fortalte at den var kommet hjem og at jeg ikke skulle betale noget for den. Inden jeg gik ind og hentede spatlen, smuttede jeg lige forbi bageren og tog en wienerstang med til personalet som tak for god, hurtig og ikke mindst gratis service (de bad ikke engang om at se bonnen).

Da jeg havde fået hvad jeg var kommet efter, plus det løse, vendte jeg atter næsen hjemad, kun lige med et smut forbi den lokale Fakta efter et par småting.

Blomster

Da jeg landede på matriklen, belæsset med diverse poser og fik mig bakset op at de 24 trin til hoveddøren, så jeg den smukkeste buket ligge der på måtten. Jeg fik åbnet døren og smidt mine poser ind, 5 æg gik derved itu. 😉 og fik kikket på kortet der sad ved. Buketten var ganske rigtigt til mig og afsender er Sister Bonde, med tak fordi hun måtte få mit blog thema. Jeg siger tusinde tak for de skønne blomster Sister, og det havde du slet ikke behøvet. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Helle K. 23. november 2009 at 15:51

  Hvor er vi heldige 🙂 og tænk så forskellige to buketter kan være på Fyn og i Himmerland 🙂

 • Reply Catarina 23. november 2009 at 15:55

  Helle K.
  🙂 ja vi er og din er lige i dine farver. Skønt med blomster. 🙂

 • Reply Søren (Kbh) 23. november 2009 at 16:23

  Der må være plads til en overflødig kommentar her.
  Jeg kan godt lide Sister Bonde. Gæt hvorfor 😀

 • Reply Fru E 23. november 2009 at 18:34

  Sister Bonde kan bare noget med fine overraskelser kan jeg se 🙂

  Endnu en smuk buket…

  • Reply Catarina 24. november 2009 at 09:41

   Fru E
   🙂 Ja, den er smuk.

 • Reply Sister Bonde 23. november 2009 at 20:13

  Dejligt at den kom indenfor – tusind tak for stor gave endnu engang 🙂

  • Reply Catarina 24. november 2009 at 09:41

   Sister Bonde
   Velbekomme og selv tak. 😀

  Skriv en kommentar