Menu
Livet

Morgenhygge og arbejde

Arbejdsdagen er for længst gået i gang og nu er der nok nogen af jeg der vil sige; ”jammen hun har da ikke noget arbejde”, nej det er også rigtigt nok, men jobbene der skal søges finder ikke selv vej til mig og ansøgningerne skriver heller ikke sig selv. Og som alle ved, så kræves der mindst et par stykker af den slags aktiviteter om ugen. Det sværeste er faktisk ikke det at skrive ansøgningerne, men det at finde nogle job jeg rent faktisk har lyst til. Så en del af ansøgningerne ryger af sted, uden at jeg egentlig har lyst til det pågældende job. Så er det så bare, at jeg håber jeg ikke spilder for mange mennesker tid i den anden ende. 😉

Morgenhygge

Nå jeg må tilbage til skriveriet, lige nu er jeg i gang med en ansøgning til et barselsvikariat på 1 ½ år hvor der kræves lidt kreativitet så den store pc med Adobe InDesign er fundet frem, får så bliver ansøgningen selvfølgelig sat op i det program.

Jeg morgenhygger med mit arbejde, som i disse tider kan foretages hjemmefra og hvor brændeovnen og stearinlysene er ved, at være en fast bestanddel af morgenhyggen, lige som radioens P1 eller P2 er det.

Go’ mandag derude. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Helle K.
  23. november 2009 at 10:22

  Held og lykke 🙂
  Det er da en rigtig god ide, at lave ansøgningen i et passende program – så kan de se, hvad du kan.
  Morgenkram til dig – her sidst på formiddagen. 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. november 2009 at 14:57

   Helle K.
   Ja noget skal der ske en gang imellem og så er jeg også til at få øje på i mængden. 🙂

   Krammer til dig også og tak for et par hyggelige telefonsamtaler her i weekenden. 😉

   Reply
 • Gittemay
  23. november 2009 at 10:58

  Masser af held og lykke herfra. Sidder med nøjagtigt det samme :-). Og du har helt ret – kunsten er at finde jobs, man rent faktisk gider. Jeg har også ‘kontortid’ hver formiddag – man har vel struktur selvom man er jobløs :-)))

  KH Gittemay

  Reply
  • Catarina
   23. november 2009 at 15:01

   Hej Gittemay
   Velkomme til siden her. Ja, struktur er der nød til at være, ellers tager den ene dag bare den anden uden at noget bliver til noget. 🙂

   Du må også have held og lykke. 😉

   Reply
 • Søren (Kbh)
  23. november 2009 at 12:04

  Catarina – Efter min mening skal du ikke spekulere på, om du spilder nogens tid i den anden ende. Som
  helt ung søgte jeg et job. Jeg blev kaldt til samtale.
  Efter at have forberedt mig grundigt ankom jeg via cykel, tog og bus til samtalen. Det var hos en advokat. Advokaten sagde til mig, at jobbet slet ikke var noget for mig. Han havde kun indkaldt mig til samtale for at se, hvordan en person med et så spændende CV så ud. Det var temmelig uforskammet af ham, synes jeg. Jeg fik bare lyst til at fortælle dig om det. Held og lykke 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. november 2009 at 15:06

   Søren (Kbh)
   Det var da noget af en behandling du der fik. Jeg havde nok ikke opført mig lige så eksemplarisk som du gjorde, men var nok kommet til at sige ham et par ord eller to. 🙂

   Tak for held og lykke. 🙂

   Reply
 • Søren (Kbh)
  23. november 2009 at 12:06

  Ups, vær sød at rette Søren til Søren (KbH) 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. november 2009 at 15:06

   Søren (Kbh)
   Er rettet. 😉

   Reply
 • Søren (Kbh)
  23. november 2009 at 14:08

  Catarina, det jeg ville sige med den kommentar, der er forsvundet er, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du spilder potetielle arbejdsgiveres tid. Arbejdsgiverne indkalder rask væk 40-50 til samtale, selv om de kun skal bruge en 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. november 2009 at 15:07

   Søren (Kbh)
   Din kommentar forsvand ikke, den lå bare til godkendelse i maskinhuset. 😀

   Reply
 • Lykkens pamfilius
  23. november 2009 at 14:51

  […] ”dagens arbejde”, havde jeg lige et par ærinder jeg skulle ordne. Jeg skulle bl.a. i Inspiration i […]

  Reply

Skriv en kommentar