Menu
Livet

Så mange ord

Jeg har lige for tiden så mange ord, men det er som om de ikke helt kan finde vej ud, når et par stykker endelig slipper ud på tryk, er de en smule rodet og letter usammenhængende, så det til sidst ender med at blive kasseret. Underligt.

Onsdagens solopgang

Jeg synes ellers ikke det har været noget problem for mig, måske jeg bare skal lade dem hænge lidt, sådan lidt ligesom æblerne. Æbler skal man lade hænge på træet, indtil de er modne. Når æblerne er modne, falder de af træet helt af sig selv. Hvis jeg venter længe nok, kan det være min ord modner og selv finder vej ud. Jeg må vist bare vente. 😉

4 kommentar

 • Helle K.
  6. marts 2009 at 07:44

  Tålmodighed 🙂 så skal ordene nok komme 🙂

  Reply
 • Catarina
  7. marts 2009 at 08:47

  Helle K.
  Tålmodighed er ikke min stærke side, men jeg prøver. 🙂

  Reply
 • Madame
  7. marts 2009 at 10:53

  Det er en smuk sammenligning med æblerne, Catarina – det tror jeg er helt sandt. Ordene skal nok komme, men de er svære at tvinge frem 😉

  Reply
 • Catarina
  7. marts 2009 at 14:12

  Madame
  Tak 🙂

  Jeg lod dem også ligge, så må de komme når de kan. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar