Menu
Livet / Motion

Fin tilslutning

Ude hvor jeg arbejder, er vi et par stykker som de sidste par år har ståede for en del af løbearrangementerne. Vi har sørget for at udvælge løb, slå dem og fået tilmeldt os. Vi deltager primært i løb på Fyn og firmaet betaler for tilmeldingsgebyrerne og lidt forplejning, så som sandwich ect.. Vi har deltaget i diverse kvindeløb, Eventyrløbet, DHL stafetten og diverse broløb.

Der er løbene kommet et par små forespørgelser om det ikke var muligt at lave en slags løbeklub eller noget i den retning. Det har vi så summet lidt over og talt med én af kollegaerne som bor i området omkring virksomheden, for hvis vi skulle lave noget sådan, skulle vi jo også have et par ruter.

Alt det praktiske fik vi på plads og i går var så første dag med fælles løbetræning for ikke særligt øvede. Vi var ret spændt på hvor mange, ud over os selv, som talte tre styks, der ville dukke op ti over fire og om der overhovedet ville komme nogen. Der kom fem omklædt og klar til en lille let begyndertur på fire kilometer. Slet ikke nogen dårlig start. I dag er der også fællestræning og an på hvem der dukker op, så er ruten i dag på 7 km. hvis der kommer, ikke øvede, så laver vi bare ruten om, så det også i dag, bliver fire km.

Så hvis du de næste mange uger frem, tirsdag og onsdag, møder en flok løbere i Langeskov, ja så er det vare os som er ude og få lidt frisk luft og et par kilometer i benene. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Helle K.
  4. marts 2009 at 08:04

  Det skal jeg huske, hvis jeg lige kommer forbi 😉
  God løbetur – det er et godt initiativ 🙂

  Reply
 • Perle
  4. marts 2009 at 08:42

  Imponeret over, at folk dukker op. Der har været lignende løbearrangementer hos os, men lysten er lille hos de fleste af 2 årsager. Delst ligger det kl. 16 og der vil folk gerne hjem. Nogle skal hente børn osv. Og dels fordi, mange bor langt fra arbejdsstedet. Selv “gider” jeg ikke. Når klokken er 15/15.30 har jeg fri og vil ikke vente. Desuden vil jeg gerne hjem. Jeg har alligevel 50 km kørsel. Så hellere løbe hjemme hvor jeg er hjemme når løbeturen er slut.

  Men jeg synes det er et rigtig godt initiativ og dejligt, at der bliver bakket op om det 😉

  Reply
 • Catarina
  4. marts 2009 at 18:08

  Helle K.
  🙂 ja gør det.

  Tak skal du have.


  Perle
  Hos os er det 16:10, men jeg tror det er fordi folk vil det. Nu har den længste også kun 28 km hjem, og ikke 50 som du. Jeg elsker også at løbe for mig selv herhjemme, og det gør jeg så også de øvrige dage. Men hvis dette arrangement er med tilat få nogle op af sofaen, så er jeg med på at hjælpe. Jeg tror faktisk at der kommer flere når vejret bliver lidt varmere. 😉

  Reply
 • Madame
  4. marts 2009 at 18:29

  Det lyder som en rigtig god idé, Catarina! Jeg vil dog hellere løbe hjemme, men der er sikkert mange, der gerne vil begge dele :o)

  Reply
 • Catarina
  4. marts 2009 at 18:51

  Madame
  Det hjælper dem som ikke ville komme ud – jeg løber også helst hjemme, men vil gerne hjælpe andre med at komme igang. 🙂

  Reply
 • Pia
  4. marts 2009 at 21:59

  Super godt initiativ:)

  Reply
 • Catarina
  5. marts 2009 at 06:26

  Pia
  Ja ikk’ 🙂

  Reply
 • […] væk og erstattet af en smule solskin. Det ville være dejligt for i eftermiddag skal jeg ud og løbe samme med mine kollegaer og det ville da være dejligt om solen nåede at komme frem til […]

  Reply
 • […] miss wet T-shirt i dag. Det er jo tirsdag og dermed løbedag for firmaet. Siden vi lagde ud med at løbe i starten af marts, har det ikke regnet en eneste gang. Hver tirsdag har det været tørvejr når klokken nærmede sig […]

  Reply

Skriv en kommentar