Diset godmorgen

14. marts 2009

Da jeg vågnede for lidt siden var det allerede blevet lyst. Jeg kikkede ud af vinduet, blot for at konstatere, at det var en yderst tåget og diset morgen jeg er stået op til. Det gør dog ikke spor, da den eneste udendørsaktivitet jeg skal lave i dag, er at jeg skal ud på en løbetur.

Diset morgen

Morgenkaffen bliver nydt til lyden af fuglene morgensang brændeovnene knitrende lyde og bedst tænkelige selskab, Sørens. Sådan skal lørdag morgener være. God kaffe, god tid, godt selskab og et dejligt lunt og hult hus.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 14. marts 2009 at 10:55

  Sikke tåget I har det på Fyn – her er det helt klart med en smule sol.
  Ha’ en dejlig lørdag, Catarina 🙂

 • Reply Catarina 14. marts 2009 at 11:14

  Madame
  Nu er solen ved at bryde igennem, men jeg tror ikke at der bliver meget blå himmel her i dag. Men bare det at tågen er ved at lette, er dejligt.

  En god lørdag til dig også. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.