Menu
Livet

Diset godmorgen

Da jeg vågnede for lidt siden var det allerede blevet lyst. Jeg kikkede ud af vinduet, blot for at konstatere, at det var en yderst tåget og diset morgen jeg er stået op til. Det gør dog ikke spor, da den eneste udendørsaktivitet jeg skal lave i dag, er at jeg skal ud på en løbetur.

Diset morgen

Morgenkaffen bliver nydt til lyden af fuglene morgensang brændeovnene knitrende lyde og bedst tænkelige selskab, Sørens. Sådan skal lørdag morgener være. God kaffe, god tid, godt selskab og et dejligt lunt og hult hus.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Madame
  14. marts 2009 at 10:55

  Sikke tåget I har det på Fyn – her er det helt klart med en smule sol.
  Ha’ en dejlig lørdag, Catarina 🙂

  Reply
 • Catarina
  14. marts 2009 at 11:14

  Madame
  Nu er solen ved at bryde igennem, men jeg tror ikke at der bliver meget blå himmel her i dag. Men bare det at tågen er ved at lette, er dejligt.

  En god lørdag til dig også. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar