Menu
Strøtanker...

Fredagshygge

paaskeliljer

Jeg sidder og hygger med en bog og synes det er en helt igennem dejlig fredag. Jeg har haft en meget lang uge med mange nye opgaver og derfor er jeg nu glad for, at weekenden er skudt i gang. Christian er taget til fest og kommer først hjem klokken to. Jeg tror ikke jeg kommer til at sove helt trygt, inden han er inden for døren, men så er det godt, at der er mange sider tilbage i min bog.

Jeg fredagshygger og nyder at jeg her hele weekend til at min rådighed.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

3 Kommentar

 • Pia
  13. marts 2009 at 21:34

  Puah Cat., de weekender kommer der sikkert mange af denne sommer:o)

  SVAR
 • Jonna
  13. marts 2009 at 22:02

  Nej kan godt huske da jeg sov med det ene øre på klem, man sover nu bedst når vi ved de er hjemme.

  SVAR
 • Catarina
  14. marts 2009 at 08:11

  Pia
  Ja det gør det helet sikkert. 😉


  Jonna
  Sådan vil det nok altid være for møder. 🙂

  SVAR

Skriv en kommentar