Fredagshygge

13. marts 2009

paaskeliljer

Jeg sidder og hygger med en bog og synes det er en helt igennem dejlig fredag. Jeg har haft en meget lang uge med mange nye opgaver og derfor er jeg nu glad for, at weekenden er skudt i gang. Christian er taget til fest og kommer først hjem klokken to. Jeg tror ikke jeg kommer til at sove helt trygt, inden han er inden for døren, men så er det godt, at der er mange sider tilbage i min bog.

Jeg fredagshygger og nyder at jeg her hele weekend til at min rådighed.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Pia 13. marts 2009 at 21:34

  Puah Cat., de weekender kommer der sikkert mange af denne sommer:o)

 • Reply Jonna 13. marts 2009 at 22:02

  Nej kan godt huske da jeg sov med det ene øre på klem, man sover nu bedst når vi ved de er hjemme.

 • Reply Catarina 14. marts 2009 at 08:11

  Pia
  Ja det gør det helet sikkert. 😉


  Jonna
  Sådan vil det nok altid være for møder. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.