Menu
Bloggen & Bloggeriet

Opdateret

wordpress

For omkring en lille måneds tid siden, så jeg det første lille tegn på at en ny version af WordPress var tilgængelig, nemlig WordPress 2.7.1. Jeg har dog ikke haft tid til at opdater før nu. Jeg har lavet backup og downloadet den nye version, fået den pakket ud og uploaded alle filerne. Da alle filer var på plads, var tiden inde til at gå i admin-delen og lade den klare resten. Det er altså dejligt nemt. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Søren (Kbh)
  16. marts 2009 at 15:17

  Har jo ikke spor forstand på de ting der, så jeg er bare vildt
  imponeret. Håber dit nye system kan undgå at du får spist
  din curser;-)
  http://thedogpaddler.com/RandomUploads/CursorThief/cursor.htm

  SVAR
 • Catarina
  16. marts 2009 at 17:08

  Søren (Kbh)
  🙂 det håber jeg da heller ikke, det ville da være træls. 🙂

  SVAR
 • Helle
  18. marts 2009 at 07:16

  *suk* – det lyder nemt …. Jeg burde se at komme i sving.

  SVAR
 • Catarina
  18. marts 2009 at 22:43

  Helle
  Det er som lige til. Bare klø på. 🙂

  SVAR

Skriv en kommentar