Menu
Bloggeriet

Opdateret

wordpress

For omkring en lille måneds tid siden, så jeg det første lille tegn på at en ny version af WordPress var tilgængelig, nemlig WordPress 2.7.1. Jeg har dog ikke haft tid til at opdater før nu. Jeg har lavet backup og downloadet den nye version, fået den pakket ud og uploaded alle filerne. Da alle filer var på plads, var tiden inde til at gå i admin-delen og lade den klare resten. Det er altså dejligt nemt. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Søren (Kbh)
  16. marts 2009 at 15:17

  Har jo ikke spor forstand på de ting der, så jeg er bare vildt
  imponeret. Håber dit nye system kan undgå at du får spist
  din curser;-)
  http://thedogpaddler.com/RandomUploads/CursorThief/cursor.htm

  Reply
 • Catarina
  16. marts 2009 at 17:08

  Søren (Kbh)
  🙂 det håber jeg da heller ikke, det ville da være træls. 🙂

  Reply
 • Helle
  18. marts 2009 at 07:16

  *suk* – det lyder nemt …. Jeg burde se at komme i sving.

  Reply
 • Catarina
  18. marts 2009 at 22:43

  Helle
  Det er som lige til. Bare klø på. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar