Menu
Dagligdagen

En dejlig weekend

..sluttede og nu er det mandag. Tid til at tage fat på endnu en dejlig uge. Både min arbejdsuge og min fritidsuge, kommer til at byde på lidt af hvert – hvilket jeg jo godt kan lide. Jeg skal i denne uge på præsentationskursus, ikke PowerPoint kursus, men et kursus i præsentationsteknik. Med mig på kurset, skal jeg have et færdigt oplæg/præsentation, det bliver helt sikkert et spændende kursus. I morgen, lige efter arbejde, har jeg en lille fotoopgave som kræver adgang til et studie. Heldigvis har vi et studie på arbejde og jeg har fået lov til at låne det. Dejligt.

Der ud over kommer der helt sikkert også en del kilometer i benene, for kroppen skal jo også holdes og smøres, ligesom en bil skal, ellers holde den ikke længe.

Så alt i alt, bliver den en dejlig travl og alsidig uge, en uge som allerede har taget sin begyndelse.

Go’ mandag. 🙂

2 kommentar

 • Elizabeth H.
  17. marts 2009 at 16:43

  Sikken en forandring din blog har undergået 🙂

  Pøj pøj med den travle uge, men den bliver vel ikke mere travl, end man selv gør den til? 🙂

  Reply
 • Catarina
  18. marts 2009 at 22:43

  Elizabeth
  Ja der er sket en lille smule. Frandring fryder. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar