Menu
Familieliv

Olivia Brasserie

I går kom Christian og jeg hjem samtidig. Christian sagde at han havde lavet en aftale med en kammerat og om jeg gad at kører ham derop. Selvfølgelig ville jeg det. Han pakkede sine ting og soveposen kom også med. Så spurgte om han skulle sove deroppe (dumt spørgsmål) jeg fik et par vendte øjne og han svarede, kort ”ja”. Da jeg havde sat sønnike af, blev jeg enig med mig selv om at Søren og jeg ikke skulle spise hjemme. Nu skulle jeg bare overtale Søren, og det vidste jeg ikke var det store problem, for vi elsker begge at gå ud og spise.

Olivia Brasseri

Vi blev hurtigt enige om at vi skulle ind på den genåbnede Olivia, én af vores favorit steder i Odense. Café Olivia var en lille hygge café i Vintapperstrædet som desværre brændte sidste sommer. Vi har været forbi nogle gange, men da har opbygning/restaureringen stadig været i gang. Vi var heldige at få et bord, på det der nu hedder Olivia Brasseri selvom vi ikke havde reserveret. Dejligt.

Stemningen var lige så dejlig og intim som i de gamle lokaler og stedet lignede sig selv, bare med et par små ansigtsløftninger. Vi valgte tre ud af de fem retter på aftens menu. 

Stenbiderrogn
Creme fraiche- Rødløg – Purløg – Ristet rugbrød

Kalvefilet
Brissel-Rødløg – Selleri – Batat – Sauce Chasseur

Udvalg af oste
Figner – Syltede valnødder – Oliven

Dertil en dejlig øl menu som var afstemt menuen.

Maden var virkelig god og veltillavet. Det visuelle var også ok og betjeningen var, som altid sød, venlig og kvalificerede. Alt i alt en rigtig hyggelig kæresteaften med dejlig mad. Hvis jeg skulle komme med et lille minus, så er det at bordene simpelthen står for tæt. De kan fint stå som de gjorde, hvis det var en café, men ikke til det de nu har lagt op til, nemlig et Brasseri, der er 15 cm. til nabobordet ikke nok.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Pia
  21. marts 2009 at 17:04

  Nej, det synes jeg faktisk også snupper noget af den lidt intime stemning man ønsker ha med den man er ude og nyde aftenen med, og altså ikke med gæstebordet.

  Reply
 • Catarina
  21. marts 2009 at 19:21

  Pia
  Vi håber på at når 1. salen står færdig, at der så bliver en smule mere luft. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar