Menu
Livet

Som lyset dog brager frem

Det er helt fantastisk at stå op på hverdagsmorgener. Solen er allerede ved at vise sig i horisonten og fuglene har været i gang længe før solen og nu klokken halv syv, er det fuldstændigt lyst. Jeg elsker når lyset sådan brager ind af mine vinduer og morgenlyset er altså specielt. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg bedst klan lide, morgenlyset eller aftenlyset.

Lys

Det har i nat været ret koldt, for når jeg, her inden så længe, smutter ud af døren, så skal jeg lige skrabe is af bilen. Ude på græsplænen kan jeg også tydeligt se at frosten hænger endnu. Men det tager nok ikke mange halve timer inden solen har fået tøet og opvarmet moder jord.

Det lader til at blive en dejlig (før) forårsdag og lige om lidt er det weekend. Herligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Madame
  20. marts 2009 at 08:32

  Jeg lagde også mærke til den smukke morgen og så solen stå op. Det er et fantastisk syn hver gang 🙂

  Reply
 • anjoe
  20. marts 2009 at 09:27

  Og om lidt over en uge starter sommertiden, hvormed lyset ændres for en kortere tid 😉

  Reply
 • Catarina
  20. marts 2009 at 15:30

  Madame
  Det er nemlig et fantastisk syn og jeg får aldrig nok af morgens første stråler. 🙂


  Anjoe
  Ja det er rigtigt og jeg bliver lige overrasket over hvor stor en forskel det er. 🙂

  Reply
 • Helle K.
  20. marts 2009 at 17:41

  Her var også koldt imorges. Jeg listede en tur ud i haven, inden jeg vækkede ungerne.
  Kan du ha’ en god weekend. 🙂

  Reply
 • Catarina
  21. marts 2009 at 07:43

  Helle K.
  Du må også have en god weekend i det Nordjyske. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar