Som lyset dog brager frem

20. marts 2009

Det er helt fantastisk at stå op på hverdagsmorgener. Solen er allerede ved at vise sig i horisonten og fuglene har været i gang længe før solen og nu klokken halv syv, er det fuldstændigt lyst. Jeg elsker når lyset sådan brager ind af mine vinduer og morgenlyset er altså specielt. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg bedst klan lide, morgenlyset eller aftenlyset.

Lys

Det har i nat været ret koldt, for når jeg, her inden så længe, smutter ud af døren, så skal jeg lige skrabe is af bilen. Ude på græsplænen kan jeg også tydeligt se at frosten hænger endnu. Men det tager nok ikke mange halve timer inden solen har fået tøet og opvarmet moder jord.

Det lader til at blive en dejlig (før) forårsdag og lige om lidt er det weekend. Herligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Madame 20. marts 2009 at 08:32

  Jeg lagde også mærke til den smukke morgen og så solen stå op. Det er et fantastisk syn hver gang 🙂

 • Reply anjoe 20. marts 2009 at 09:27

  Og om lidt over en uge starter sommertiden, hvormed lyset ændres for en kortere tid 😉

 • Reply Catarina 20. marts 2009 at 15:30

  Madame
  Det er nemlig et fantastisk syn og jeg får aldrig nok af morgens første stråler. 🙂


  Anjoe
  Ja det er rigtigt og jeg bliver lige overrasket over hvor stor en forskel det er. 🙂

 • Reply Helle K. 20. marts 2009 at 17:41

  Her var også koldt imorges. Jeg listede en tur ud i haven, inden jeg vækkede ungerne.
  Kan du ha’ en god weekend. 🙂

 • Reply Catarina 21. marts 2009 at 07:43

  Helle K.
  Du må også have en god weekend i det Nordjyske. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.